Очаква ни слънчева неделя, след обяд ще има временни увеличения

...
Очаква ни слънчева неделя, след обяд ще има временни увеличения
Коментари Харесай

Слънчева и топла неделя

Очаква ни слънчева неделя, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб, след обяд в Източна България - до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 27 и 32 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.
По Черноморието ще е слънчево. Ще духа слаб, в следобедните часове - до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 24 - 26 градуса. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на водата е 26 - 27 градуса.

Над планините ще е слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - до мощен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 19, на 2000 метра - 13 градуса.

През новата работна седмица ни чака порция горещини. Ще бъде най-вече слънчево и топло. Въпреки че във вторник и сряда в Източна България ще има краткотрайни заоблачавания, вероятността за превалявания е минимална. Температурите бързо ще се повишат и към средата на седмицата тук-там в низините термометрите ще регистрират до 37 – 38 градуса. Малко под 30 градуса ще останат стойностите по Черноморието, само че след четвъртък и там те ще се покачат още.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР