Очаква ни колапс от непредвидими събития, хаос, психическите проблеми се

...
Очаква ни колапс от непредвидими събития, хаос, психическите проблеми се
Коментари Харесай

Синя Луна във Везни - в събота може да очаквате всичко, дори непредвидимото

Очаква ни колапс от непредвидими събития, безпорядък, психическите проблеми се задълбочават

Синята Луна ни тормози още веднъж и ускорява отрицателното си въздействие, което е най-пагубно точно на 31 март. Тогава е пълнолуние в 15:37 ч. наше време, написа " Астро Телеграф ", представен от Канал 3.

Терминът за Синята Луна кардинално няма нищо общо с цвета на небесния сателит. Това е времето, когато в еднакъв месец има второ пълнолуние. Уникалното пък е, че тази година това е втората Синя Луна след януарската. А през февруари нямаше нито едно пълнолуние ( и тогава се употребява названието Черна луна).

Тази Синя Луна е в знака на Везни. Това комбиниране води до непредвидим колапс от събития. Особено на 31 март. Създава безпорядък и изкривява мислите. Тогава може да се чака всичко от всеки, както в позитивна, по този начин и в негативна тенденция. Така за един ден могат да произлязат световни събития, които засягат живота на доста хора, даже на цялата планета. При това от най-малкия и незначителен проблем може да се получат огромни неразбории, от мухата да произлезе слон и на правилото на снежната топка, която се търкаля по ската и провокира лавина от нищо да произлезе нещо.

Синята луна във Везни разсънва стадното възприятие, народът се трансформира в навалица, която елементарно се ръководи от всевъзможни подправени вести. Трудно може да се пресее истината. На самостоятелно равнище психическите проблеми се задълбочават и се появяват там, където до момента не ги е имало.

Освен на Везни това пълнолуние въздейства и Венера и в допълнение ускорява дискомфорта. От друга страна в този момент сме във фаза на назадничав Меркурий. Има борба на небесните сили и става непредвидимо коя буря ще надделее, по тази причина мъчно човек може да се приготви за деня на Синята луна. Просто би трябвало да бъдете деликатни, поучават специалистите.

Заради Синята луна пълнолунието е с удвоена мощ, която е непостоянна и работи в случайни направления на правилото къде го чукаш, а то къде се пука. Пълнолунието във Везни прави деня претрупан със събития, което значи, че в събота може да се чака всичко.

Астрологично за това има предпоставки да е ден на човешка завист, злоба, злоба, разцвет на нетолерантността. Лесно ще се провокира раздразнението измежду другите.

На 31 март не е добре да се подхващат нови инициативи, би трябвало оптимално да се заобикалят споровете и всевъзможни разногласия. Само уравновесеността и спокойствието ще оказват помощ да се излезе изсъхнал от водата. Трябва оптимално да се съблюдава правилото за меренето седем пъти преди да се реже един път.

Пълнолунието обаче е и ден за равносметка, време да се избавим от нещата, които не желаеме. Съботният ден носи пасивна сила, нестабилна и затворена в себе си. Но това е и време за съмовглъбяване и правене на равносметка.

Когато Луната е във Везни се ускоряват желанията за естетика, деликатност, правдивост, положителни взаимоотношения с хората, улегналост, безпристрастност, партньорство. Започваме да обръщаме по-голямо внимание на хората към нас, на нашата половинка, бизнеспартньорите, близки и другари. Лунава във Везни усилва желанието ни за естетика и баланс, само че не постоянно е постижимо. Вземането на значими решения е по-добре да се отсрочи за различен интервал.

Засилва се възприятието за хубост и хармония. Периодът е добър за художниците, изкуствоведите, а също и за адвокати, социолози, психолози, консултанти.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР