Очаква ни горещо време, с тропични нощи – температурата няма

...
Очаква ни горещо време, с тропични нощи – температурата няма
Коментари Харесай

Прогноза за жега до края на месеца - вижте какви температури се очакват

Очаква ни горещо време, с тропични нощи – температурата няма да падне под 20 градуса по Целзий. Това съобщи климатологът Георги Рачев.
По думите му, през тази седмица циклон ще въздейства на времето в България. Но до края на месеца да вземем за пример в Бургас междинната температура ще е 27-28 градуса и повтори пред Нова телевизия, че няма да има по-ниска от 20 градуса температура. Твърдо морската вода е 23-24 градуса, а в идващите дни ще стане по-топла, добави Рачев.
Лятото е най-дългият сезон в България – по някои индикатори още от май месец сме в типичното място, сподели климатологът. Той сподели прогноза за 23 юни, неделя – над 30 градуса.
През юли обаче се чакат повече превалявания от естественото в Западна България, само че по морето времето ще е хубаво. Прогнози от Съединени американски щати пък сочат по-хладно време в Северна България през юли, само че те са се оказали погрешни за юни. " Очаквам обикновено и даже малко по-топло лято - съвършеното време и за море, и за агробизнес ", съобщи Рачев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР