Очаква ни една динамична седмица, в която ще усетим ретроградния

...
Очаква ни една динамична седмица, в която ще усетим ретроградния
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 12 – 18 ноември

Очаква ни една динамична седмица, в която ще усетим ретроградния Меркурий. Повече за това какво ви чака съгласно зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, направен от Петя Георгиева.

Овен

Разпределете целите и се ориентирайте към най-важното. Със сигурност ще се окаже повече от едно, а ще се натъкнете на усложнения във връзка с времето и ресурсите, с които разполагате. Ще има и пречки, свързани с бюрократични ограничавания или най-малкото „ измислени “ такива от страна на държавната администрация. Помислете дали нямате другари, които биха ви съдействали, вместо да се пробвате да „ събаряте стените с глава “.

Овладейте страстите. Опозицията на ретроградния Уран във вашия знак с ретроградната Венера усилва доста жаждата ви за завършения без да си давате сметка за следствията.

Изключително спестовно се отнасяйте към финансовите си наличия. Допълнителни разноски или такива, за които не сте получили единодушието на фамилията си, ще причинят съществени диспути.

Телец

Ангажиментите ви ще са повече, в сравнение с допускате. Както на работното място, по този начин и вкъщи всеки ден ще „ изниква “ нещо непредвидено. Ще е мъчно да съвместявате няколко действия по едно и също време, само че няма да е невероятно. С малко повечко старания и с цената на личния си сън, или по-точно на неналичието му, ще се справите. Вие се славите със здравия си разсъдък и навръх него можете да разчитате в сериозни моменти.

Ще се наложи да се занимаете и с роднините. Не е изключено да изискат съдействието ви за решение на комплициран проблем като систематизиране на завещание, да вземем за пример. Обсъждайте неразбираемите моменти със фамилията. В ролята си на странични наблюдаващи те ще ви подскажат използвани хрумвания.

Близнаци

В края на седмицата Меркурий, шефа на вашия знак ще премине в ретроградно придвижване, намирайки се в срещуположния ви Стрелец, където на всичкото от горната страна е в заточение. Търсете причинно-следствената връзка сред обстоятелствата и събитията. Подхождайте към проблемите като към действителност, а не като към абстракция.

Движете се към задачите си, следвайки своите правила. Не се подвеждайте по непознати препоръки. Първоначално може да ви се сторят доста вървежни, само че напълно скоро ще установите, че въобще не ви оказват помощ да излезете от заплетени обстановки.

На моменти ще сте прекомерно тревожни, с цел да поддържате връзка пълноценно, само че без значение от всичко не е добре да се изолирате. Споделете грижите единствено с най-близките си, те може и да не са съгласни с вас, само че ще проявят схващане.

Рак

Създайте си оптимална организация. Не бързайте и не мислете, че всичко ви е разрешено. Проявете поредност и действайте „ без внезапни придвижвания “. Всяко решение, взето в миг на прочувствена неустойчивост ще се окаже неправилно, а и мъчно за промяна.

Ще имате усложнения в връзката, заради което е желателно да ограничите контактите си, най-много деловите. На моменти може да ви се коства, че с хора, с които до неотдавна сте били в цялостен синхрон, в този момент говорите на разнообразни езици. Не се самонавивайте, чувството ви е лъжливо и напълно скоро ще го преодолеете.

Най-сигурни и най-доволни ще се чувствате вкъщи. Близките ще пробват по всевъзможен метод да ви ободрят и окуражат. Наслаждавайте се на дребните наслади и не робувайте на предубеждения.

Лъв

Опитвайте се освен да забелязвате детайлностите, само че и да вниквате в тях. Поредица сякаш случайности ще ви подскаже не неприятни разновидности за професионален или обществен прогрес. Решавайте независимо дали да се възползвате от тях или да заложите на бъдещето.

Допълнителните финансови приходи използвайте за възстановяване на професионалните си умения. Някой от деловите ви сътрудници ще направи сериозна неточност. Предложете помощ, намесата ви ще получи висока оценка.

В персонален и най-много в любовен проект предстоят вълнуващи прекарвания. Възможно е нова персона да притегли вниманието ви или човек от предишното да се опита да ви завоюва още веднъж. Прекрасен късмет, в случай че не сте в непрекъсната връзка и нещо като „ нож с две остриета “, в случай че сте.

Дева

С каквото и да се захванете, контролирайте процеса от начало до дъно. Ако работата е екипна проверявайте резултатите на всеки стадий персонално, не се доверявайте на непознати изказвания. През тази седмица би трябвало да сте по-прецизни от нормално, с цел да постигнете замислите си, само че пък резултатът ще надмине упованията ви най-много във финансов еквивалент.

На моменти ще се постановат и корекции в настоящата активност, само че ще разполагате с задоволително време, с цел да изпробвате няколко разновидността.

Посветете свободното време на интелектуалните си желания в компания с обичания човек. Новите страсти ще освежат връзките ви и ще сближите мненията си по противоречивите тематики.

Везни

Началото на седмицата ще е малко мъчно. Ще се чувствате разсеяни и леко изолирани. Хората, с които поддържате връзка, няма да ви радват и непрестанно подсъзнателно ще си мислите, че пропускате нещо. На всичкото от горната страна ще ви възложат спомагателни задания по тематики, с които не сте напълно осведомени и няма да сте сигурни какво тъкмо се изисква от вас. Отегчението ще се отрази на настроението ви и ще се чувствате повече тъжни, в сравнение с удовлетворени.

За благополучие, когато Венера, вашият шеф, излезе от ретроградното си придвижване, обстановката радикално ще се промени. Мотивацията ви ще се стабилизира и ще намерите метод да довършите започнатото. Ще получите информация или подобаващи оферти за въпросите, които не са ви напълно ясни.

Не се конфронтирайте с обичания човек за щяло и не щяло. Избягвайте диалозите, когато не сте във форма, с цел да не се чувствате след време „ без виновност отговорни “.

Скорпион

Емоционалното ви положение през тази седмица ще е изменчиво. През първите дни нищо няма да ви се получава по този начин, както очаквате, а вие не обичате да губите и ще сте много раздразнителни. Погледнете го откъм положителната му страна, приемете че трупате потребен опит, с цел да се предпазите от следващи неточности.

Слънцето е във вашия знак и въпреки че Юпитер навлезе в знака на Стрелеца през втората половина на седмицата, те ще са в съединяване. Тогава „ пъзелът ще се подреди “. Настроението ви ще е ведро, а вие безапелационни и продуктивни.

Отношенията с обичания човек ще са хармонични и ще ви оказват помощ да се освободите от свои детски комплекси, които все още не сте осъзнавали изцяло. Споделете фантазиите си, реакцията ще ви изненада прелестно.

Стрелец

Поставете си за цел да реагирате умерено на провокациите, тъй като такива ще има. В професионален проект предстоят новости, които ще ви зарадват, само че и по едно и също време с това ще са мотив за несъгласия с сътрудниците. Те никога няма да одобряват концепциите ви и в случай че не сте на управителна позиция, която ви разрешава да наложите мнението си, е по-добре да не настоявате на своето. Изчакайте да обмислят и осъзнаят информацията, която им предоставяте.

Словесни конфликти ще има и с обичания човек. В любовните връзки също не можете да се надявате на схващане или взаимни отстъпки, избягвайте мненията по „ заболели “ въпроси. Организирайте някакво забавление, обвързвано с смяна на ситуацията и надлежно на настроението. Неусетно ще разрешите всички разногласия.

Козирог

Най-много време и сили през тази седмица ще отнеме решаването на финансов въпрос, който визира освен вас, само че и членовете на фамилията, а може би и други доста близки родственици. Вероятно ще се наложи да извършите изключителни разноски, които искрено ще ви разтревожат. Причините ще са повече от една и ще са напълно непредвидени. Напрежението ще се отрази на настроението ви.

Във ваша изгода е да овладеете страстите на работното място, тъй като ще сте раздразнителни без забележим мотив. Ако сте в положителни връзки с сътрудниците и нямате опасения от интриги, можете да им споделите грижите си. Безкористно ще предложат помощ, което най-малкото ще ви окуражи.

Водолей

Войнственият Марс ще напусне вашия знак през тази седмица. Първоначално излизането му ще повлияе леко на енергетиката ви и може да се почувствате отпаднали, да намалите самодейността. Всъщност, това освен е добре, напряко е желателно. Намалете темпото. Анализирайте направеното досега. Структурирайте желанията за няколкото последващи дни, подредете мислите си.

Ще се почувствате сигурни в себе си, установявайки причинно-следствената връзка сред събитията. Логиката ви ще се изостри.

Някой от околните ви ще претърпява персонална драма и ще има потребност от разтуха и състрадание. Бъдете близо и направете каквото е належащо. Успокоявайки непознатата грижа, ще стабилизирате и личната си душeвност.

Риби

Както дейностите, по този начин и прекарванията ви през тази седмица ще са съвсем напълно белязани от въздействието на Марс и аспектите, които той прави с другите небесни светила. Първоначално внезапно ще попаднете във водовъртежа на личните си мисли и ще ви е мъчно да ги подредите. Ще подскачате от една концепция към друга без да сте сигурни с какво би трябвало да се захванете.

Оптималният вид е да не стартирате нищо ново просто по този начин, по инерция, тъй като връщането обратно ще е или доста мъчно, или невероятно, а следствията няма да ви харесат.

Променливите решения ще се отразят и на персоналните ви връзки. На моменти ще сте прекомерно импулсивни, а в това време енергични и бързо ще преминавате от положение на кротка мечтателност към прояви на яд. Преценявайте настроението си и се старайте в такива моменти да сте сами./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР