Очаква ни динамична, но приятна седмица. Ще има събития, които

...
Очаква ни динамична, но приятна седмица. Ще има събития, които
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 28 май – 3 юни 2018

Очаква ни динамична, само че приятна седмица. Ще има събития, които ще ни ухилен, а и планетите ще оказват помощ за това. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, направен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Ще имате опция да предложите новаторските си и ексцентрични хрумвания. Не се опитвайте да контролирате всичко и всички, ориентирайте вниманието си най-вече към личните задължения. Проявете увереност в сложни моменти, бъдете почтени и прями с сътрудниците си. Не е изключено да получите спомагателни финансови приходи. Отстоявайте това, което ви е дадено, без значение че мнението ви може да се разграничава от това на по-високите равнища в йерархията. Проявете самодейност в любовните връзки.

Телец

Приоритетни ще бъдат въпросите, свързани с финанси. Ще убедите шефа си или различен, от който зависи реализацията на замислите ви, че си заслужава да бъде вложено в тях и е доста допустимо да стартирате нов дълготраен план, който ще донесе нелоши парични приходи. Реагирайте гъвкаво и действайте бързо. Обсъждайте подозренията си в по-широка публика и се възползвайте от непознатия опит. Случайно запознанство може да се окаже начало на вълнуваща сантиментална връзка.

Близнаци

Убедителни сте и през тази седмица ще имате опция да уговорите преференциални условия по бизнес-сделките си или да довършите противоречиви професионални полемики. Лесно ще ви се получават действия, изискващи умелост или свързани с интериор и изкуство. Издирвайте и анализирайте оптимално количество информация преди да предложите на разискване новаторските си хрумвания. Възможно е резултатите от работата ви да са свързани с спомагателни облаги, с помощта на които ще стабилизирате позициите и обществените си контакти.

Рак

В професионален проект интервалът ще е относително спокоен, само че без значение от това обвързван с прочут прогрес. Ще имате опция да обсъдите концепциите си и да ги съчетаете с оферти на сътрудниците. Мисълта за нещо ново и по-различно ще ви ентусиазира, стимулира, въодушеви и ще подобрите връзките си даже с хора, с които нямате доста общи тематики на диалог. Що се отнася до новите контакти следвайте интуицията си и не позволявайте да ви употребяват. Личните връзки ще са хармонични и няма да скучаете, само че се дистанцирайте от хора, които се пробват да ви натоварват с проблемите си.

Лъв

Желателно е да имате ясна визия за дилемите, с които следва да се занимавате през тази седмица, само че бъдете подготвени, че ще се наложи да променяте проектите си динамично. Ще реализирате замислите си, само че по друго време и в друг порядък от този, който сте си основали, в което в действителност няма нищо съдбовно. Имайте поради, че „ смяна на проектите “ не значи отсрочване на работата поради развлечения. Ще участвате в някаква обществена самодейност, където ще срещнете хора с забавни възгледи и хрумвания, които бихте могли да адаптирате и приложите за своя сметка. Ще осигурите естетика в персоналните връзки, в случай че споделяте желанията си разбираемо.

Дева

Ще се наложи да се занимаете с нещо ново и непознато, като освен това ще се справите повече от добре. Старанието и всеотдайността ви няма да останат незабелязани, в противен случай, ще получите спомагателни финансови приходи или възстановяване на изискванията за работа по желан от вас метод. Не позволявайте на никого да ви губи времето, тъй като скучае или има потребност от „ душеприказчик “. Придържайте се към графика си постоянно, когато е допустимо. Организирайте си развлечения с обичаните хора, не приемайте предложения за срещи с непознати.

Везни

Събитията ще са динамични, ще имате опция да докажете професионализма си и дори да придобиете известна известност. По удобно стичане на събитията ще съумеете да се помирите с някого, чиито възгледи не споделяте. Няма да измененията правилата си, само че ще изгладите спора. Често ще ви канят да участвате в всякакви развлекателни мероприятия и може да не ви остане време за домашните и битови задания. Ако не можете да участвате в практическата им реализация не досаждайте на околните си с „ потребни “ препоръки. Ще си спестите нервни разправии.

Скорпион

Ориентирайте напъните си напълно към личните отговорности, а непознатите се постарайте да игнорирате, тъй като другояче ще съжалявате както за изгубеното си време, по този начин и за проявеното усърдие. Не единствено няма да ви се отблагодарят, само че може да ви намерят и пропуски, което напълно ще ви ядоса. Стари другари ще ви потърсят и ще ви предложат присъединяване в някаква обща самодейност. Не отхвърляйте, само че и не се натоварвайте с лидерски функционалности. Отстоявайте личната си територия и ползи без да навлизате в непознати. Ако желаете да запазите и дори да подобрите персоналните връзки не вярвайте на злословия.

Стрелец

Ако до този миг не сте разбрали какво символизира изразът „ да се обърне палачинката “, то през тази седмица ще ви стане ясно. Всичко, което ви е „ удряло на греда “, с което не сте съумели да се справите или сте се натъквали на нелогични усложнения внезапно ще промени характерността си. Нещата ще се случват елементарно и сякаш по някакъв натурален ред. Не единствено, че няма да ви е нужна помощ, в противен случай, вас ще ви търсят за подпомагане и препоръки. Едва ли нещо ще успее да помрачи положителното ви въодушевление, тъй че използвайте момента за споразумяване на персоналните спорове. Говорете за възприятията си намерено и не давайте мотиви за ревнивост.

Козирог

Каквото си наумите, това и ще извършите. Всички задания на работното място ще се окажат вписани в групата „ значими “ и внезапно сътрудниците ще открият, че няма по какъв начин да се оправят без вещата ви интервенция и споделен опит. Не се отхвърляйте от опцията да докажете опциите си, а и да получите спомагателни доходи. Ще ви поканят да присъствате на разнообразни професионални полемики или обществени събития. Възползвайте се, ще създадете потребни контакти, а и ще усвоите спомагателна информация, подпомагаща сложните решения. Поради прекомерна претовареност може да лишите околните от пълноценното си внимание, а те основателно да ви нападат с недоволството си. Организирайте им някакво желано забавление, бързо ще не помнят защо са били ядосани.

Водолей

С професионален прогрес и положителни финансови приходи ще запомните тази седмица. Ще се наложи да се справите с много усложнения, само че приятелите и сътрудниците ще ви предложат безусловната си помощ. Контролирайте страстите и действайте с отмерено движение. Ще имате опция да участвате в кратковременна форма за образование, която не трябва да пропускате. Ще е обвързвана с нови контакти, нови хрумвания и нови истински решения на остарели планове. Успехите ще се отразят позитивно на самочувствието ви, само че в случай че се отнасяте към околните си високомерно ще ви се опълчват. По-добре ги приобщете към своите ползи и изслушайте предложенията им. Ще се окажат потребни.

Риби

Личните желания, мисли и ползи ще ви занимават доста повече от професионалните задания, конкуренцията и опцията да се издигнете в йерархията. През тази седмица ще сте доста по-романтични, ефирни и въодушевени, в сравнение с практични, разумни и поредни. Намерете подобаваща тактичност на държание, с цел да не предизвикате неодобрение от страна на шефа и сътрудниците. Не се занимавайте със комплицирани действия. Проявете усърдие в осъществяването на ежедневните си задания, където опцията за неточност е минимална. Личните връзки ще са спокойни, в случай че не „ превръщате мухата в слон “ и не спорите за дреболии. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР