Обзор бе на косъм от нова трагедия, след като безпомощен

...
Обзор бе на косъм от нова трагедия, след като безпомощен
Коментари Харесай

Ужас в Обзор! 8 спасители се борят за живота на удавник

Обзор бе на косъм от нова покруса, откакто беззащитен пред мъртвото неспокойствие към 40-годишен мъж подвигна на крайник спасителите от всички постове на Южния плаж. За случая, който стана към 11 часа през вчерашния ден, оповестяват очевидци, представени от "Флагман ".

„ Беше ужасяващо, само че момчетата резервираха хладнокръвие и с помощта на професионализма им, в този момент мъжът е жив и е при фамилията си. Той бе надценил опциите си и макар аления байрак и мощно то неспокойствие от 4 бала, попадна в най-южния завършек на охраняемата зона, където плажът минава в каменист нос ", написа Петко Георгиев, очевидец на избавителната акция.

"Морето стартира да го дърпа и той се давеше, мъртвото течение безусловно го понасяше във вътрешността. Един от спасителите го видя и незабавно стартира избавителна интервенция. Осем момчета от всички постове се включиха – четирима влязоха вътре в морето с въже, а останалите четирима ги осигуряваха от брега и овладяваха въжето ", прибавя той.

"Не знам имената на момчетата, само че би трябвало да пишете такива вести, това са същинските герои на деня “, заключва мъжът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР