ОБЗОР 2018: Аргиров се върна в Окръжна, за да я

...
ОБЗОР 2018: Аргиров се върна в Окръжна, за да я
Коментари Харесай

Атанас Калчев застана начело на съсловието под тепетата

ОБЗОР 2018: Аргиров се върна в Окръжна, с цел да я избавя Пенсионираха доктор Магдалена Петрова след серия кавги Доц. Ходжев е новият ръководител на Дружеството по белодробни заболявания Утвърди се новата болница "Парк Хоспитал " Иван Маджаров оглави Лекарския съюз
Д-р Атанас Калчев е новият ръководител на Районната лекарска гилдия в Пловдив. Това взеха решение делегатите на отчетно-изборното заседание на колегията, което се организира на 7 март.

Доверието си към него дадоха 111 делегати, а за неговия конкурент доктор Георги Цигаровски гласоподаваха 64-ма делегати.

Д-р Атанас Калчев е гастроентеролог от болница „ Каспела “. Той е един от водещите експерти в своята област. Притежава богат опит. " Приемам резултатите от вота като огромно доверие, оказано от страна на сътрудниците, и ще се стремя да го оправдая. Проблемите на опазването на здравето и лекарското съсловие не са малко и с моя екип ще поставим оптимални старания да ги разгадаем, съобщи доктор Калчев при избора си.

По време на събранието досегашният ръководител на колегията доктор Георги Кръстев регистрира свършеното от него за времето, в което той оглавяваше колегията, и посочи, че пловдивската организация е една от най-активните в цялата страна и взе участие ефективно в работата на БЛС.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР