Обявяването на Изабел Очварова - Изи като участник в сезон

...
Обявяването на Изабел Очварова - Изи като участник в сезон
Коментари Харесай

Изи след Hell’s Kitchen: Не си правете изводи за Гърдева от предаването!

Обявяването на Изабел Очварова - Изи като участник в сезон 6 на Hell’s Kitchen провокира голям интерес и любознание, което беше целесъобразно. Една от най-интересните участнички в звездния тим напусна конкуренцията и е посетител в новия епизод на подкаста “Кухнята след Ада ”.

Изабел показа пред водещия на подкаста Станислав Иванов, че е очаквала да бъде измежду първите изгонени. Тя е безапелационна, че е била най-неопитна в Кухнята на Ада, само че е изпъкнала със своя хъс.

Изи показа, че самата тя се е изненадала, че е получила покана за Hell’s Kitchen. Тя е създател на 7 книги и описа в “Кухнята след Ада ”, че твори сама, само че работи със 6 мениджъра, които се грижат за бизнеса ѝ, като уточни и ролята на всеки.

Влогърката е безапелационна, че Гърдева ще ѝ остане най-близка след предаването. Тя прикани феновете да не си вършат заключения за нея въз основата на Кухнята на Ада. Изи разяснява и свадите с Бони и каква е била повода всички да се изправят против нея. Тя описа и за какво си е купила камък против отрицателна сила поради Hell’s Kitchen.

23-годишната Изабел е безапелационна, че не обича да увърта и приказва непосредствено. Това и повода да приказва толкоз непосредствено за секс в Hell’s Kitchen. Тя показа и мнението си за Пеньо Гатевски - Гатьо - един от най-противоречивите участници от “Игри на волята ” и Hell’s Kitchen.

Какво сготви Изабел на спечелилия от сезон 5 Станислав? Кой е любимецът ѝ за победа в Hell’s Kitchen? И има ли мъж до Изи?

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада ” в, и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР