Обявиха топастроложката Алена за Алберт Айнщайн в Германия, съобщава "България

...
Обявиха топастроложката Алена за Алберт Айнщайн в Германия, съобщава "България
Коментари Харесай

Обявиха Алена за Айнщайн

Обявиха топастроложката Алена за Алберт Айнщайн в Германия, оповестява "България Днес ". Светлана Тилкова, както е същинското име на нумероложката, провокира същински възторг в края на септември. Тя посети град Бад Кисинген, с цел да показа новата си книга пред Съюза на немските астролози, в който е единственият член от цяла Източна Европа.

"Светлана е Айнщайн на Германския астрологичен съюз, който от неработещата при започване на третото хилядолетие класическа Матрица на Питагор, сътвори Универсалната матрица, работеща във всички бъдещи хилядолетия ", съобщи първият ръководител на съюза Клеменс Лудвиг.

Матрицата на Питагор е система, при която въз основа на датата се получава числова поредност на цифрите от 1 до 9. За всяка дата тази числова поредност е неповторима. С настъпването на третото хилядолетие Матрицата на Питагор сподели три минуса, които в изчислителните редове дават негодни за потребление резултати. Преди осемнадесет години Алена се захваща да поправи тези дефекти. Тя трансформира математическия изчислителен уред на Питагоровия квадрат и с над петдесет хиляди хороскопа ревизира верността на новите тълкувания. Накрая неуморният й труд дава резултат, а немското издание на книгата "Универсалната матрица на Питагор " й донесе високо самопризнание.

"Промените, които направих в изчислителния порядък при създаване на Матрицата на Питагор, ни разрешават да преодолеем неговите дефекти и да превърнем матрицата в универсална, работеща за всяка дата на раждане и летоброене, изписвани посредством арабските цифри. Изчислителният уред на матрицата работи даже за един милион години напред във времето, стига човечеството и тогава да употребява сегашния календар ", разяснява самата Светлана.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР