Обявиха носителите на най-престижните световни бизнес награди. Церемонията по връчването

...
Обявиха носителите на най-престижните световни бизнес награди. Церемонията по връчването
Коментари Харесай

Българска технологична компания със световно признание

Обявиха носителите на най-престижните международни бизнес награди. Церемонията по връчването на петнайсетите Stevie награди ще се организира в Лондон през октомври
Най-иновативните компании в света за 2018 -а бяха оповестени в формалната ранглиста на Международните бизнес награди.

Всички те ще получат оценката, наречено Stevie Award (прозвище, идващо от гръцката дума за “коронован ”), което е част от най-престижната стратегия за признание на бизнес достижения и нововъведения във всички области. За премиите могат да аплайват експерти и компании от целия свят, от всички браншове – обществен и частен, неправителствени организации, огромни и дребни компании. Разделени са в 7 разнообразни стратегии, в които годишно се получават над 10 000 кандидатури.

През 2018-а 12-членното жури на Международните бизнес награди е разгледало 3900 претенденти от 74 страни . Страните, в които отиват най-вече статуетки за нововъведения са Съединени американски щати, Турция, Южна Корея, Англия и Индонезия .

Компанията с най-вече първи награди (14 златни статуетки) е индонезийският колос Telkom Indonesia , който преди броени седмици сполучливо се възползва от втория полет на ракетата Block 5 Falcon 9 rocket на SpaceX, с цел да транспортира в орбита новия си спътник. Логистичният колос DHL Express пък печели 46 златни, сребърни и бронзови статуетки.

Както постоянно, голям брой статуетки за нововъведения ще отидат при информационни организации , измежду които китайската Switching-Time, ASDA’A BCW от Обединените Aрабски Eмирства и Reklam5 Digital Agency от Турция. Бизнес премиите тази година са мощно фокусирани и върху новите технологии – една от най-бързо разрастващите се европейски софтуерни компании – полската RTB House ще получи премия за своята революционна маркетинг технология, която с изкуствен интелект имитира невроните в човешкия мозък и обезпечава извънредно тъкмо таргетирани банер акции.
Сред отличените на тазгодишните Международни бизнес награди е и българският софтуерен разработчик Accedia. Те ще получат Silver Stevie в категорията “Компания на годината – Софтуерни артикули – Среден бизнес ”.  Това е вторият сребърен Stevie за Accedia – през 2017-а те получиха оценката в категорията “Работодател на годината – Софтуер – до 250 служителя ”.
Носителите на Stevie премиите ще получат статуетките си на публично церемония събитие в InterContinental Park Lane Hotel в Лондон на 20 октомври 2018г.

Пълният лист с награди е тук: https://stevieawards.com/iba/company-organization-awards-winners-2
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР