Обявиха на търг имот в Източната индустриална зона на Пловдив.

...
Обявиха на търг имот в Източната индустриална зона на Пловдив.
Коментари Харесай

Пуснаха на търг атрактивен имот от половин декар в Източната индустриална зона на Пловдив

Обявиха на търг парцел в Източната индустриална зона на Пловдив. Частен правосъден реализатор е стартирал обществена обмен на имот, в който са издигнати четири здания и офиси. Той се намира на ул. „ Владая “ 4 и площта му е близо половин декар. Началната цена при наддаването за недвижимото имущество възлиза на 654 286 лв. /334 531 евро/, което съставлява 80% от оценката му. 
Прочетете още
Върху него са наложени голям брой тежести и възбрани, вписани в Службата по вписвания в Пловдив. Оферти наддавачите могат да оферират от 11 март до 11 число на идващия месец, като се чака на 12 април да стане ясно дали парцелът има нов притежател.



Междувременно информация демонстрира, че понастоящем собствеността върху парцела е на акционерно сдружение „ Инвест 2020 “, чийто капитал е вписан на " Екзакт консулт 2012 " и " ФМП Експерт ". ЕООД

Назад във времето са се правили няколко апорта сред компаниите „ Лион Трейдинг “ ООД и „ Лион Инвест Груп “ АД. Едното станало през 2016г., а другото година по-късно. Те упражняват активност в областта на юридическо, икономическо, счетоводно и данъчно консултиране, както и търговия с разнообразни артикули. Посочените прехвърляния не могат да се опълчват на взискателя по изпълнителното дело, който има вписани ипотеки в негова изгода за застраховане на вземането.

Красимир Маламов, Албена Мянева и Любчо Петков са лицата свързани с „ Инвест 2020 “, „ Лион Трейдинг “ и „ Лион Инвест Груп “. Тримата са шефове и притежатели в няколко сдружения, чийто капитал е трансфериран през няколко компании, които чиито обществени доклади са съмнителни.Прави усещане, че точно Любчо Тодоров има присъединяване в над 90 сдружения с адреси в разнообразни градове в страната. Не е изключена опцията точно посредством сходни дейности да се прикриват данъчни отговорности. Справка в листата на Национална агенция за приходите за сдружения с неуредени обществени отговорности сочи, че към 2017г. „ Лион Инвест Груп “ има над 1 101 000лв. задължения към страната.

На въпросния адрес „ Владая “4 пък се обитава адвокатската фирма на адв. Сийка Мянева. 

    

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР