Обявиха на търг доилна инсталация за овце и кози, научи

...
Обявиха на търг доилна инсталация за овце и кози, научи
Коментари Харесай

Сложиха на тезгяха доилна инсталация за овце и кози във Врачанско

Обявиха на търг доилна апаратура за овце и кози, научи BulNews.bg. Публичната обмен е оповестена от частен правосъден реализатор от Враца, а инсталацията се намира в село Лиляче.
Всеки мераклия да се снабди със профилираното съоръжение, може да подаде офертата си до 4 септември, като самият търг ще се организира на идващия ден от 13.30 часа в районния съд във Враца.
Техниката е била благосъстоятелност на Едноличен търговец „ Ив.Л.М. - Любомир Рачев “ и е отнета в интерес на организацията за събиране на вземания. Инсталацията се състои от горещовалцована железна структура, устройства за фиксиране на животните, млекопровод с автоматизирано измиване, вакуум помпа, пулсатори с по две доилни чопчета и вана с съдържимост 1 звук с автоматизирано премерване на млякото. Инсталацията се намира в постройка в местността „ Край село “ в землището на Лиляче. Върху оборудването има основан необикновен залог в интерес на банкова институция.
Пазарната оценка на оборудването е на стойност 12 204 лв. с Данък добавена стойност, а началната цена, от която стартира наддаването е 9 763.20 лв..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР