обяви официално, че е привлякъл звездата на . Армеици,ЦСКА привлече

...
обяви официално, че е привлякъл звездата на . Армеици,ЦСКА привлече
Коментари Харесай

ЦСКА-София обяви трансфера - бившата звезда на Славия: На ЦСКА не се отказва

разгласи публично, че е привлякъл звездата на.

" Армеици,

ЦСКА притегли крилото на Славия Георги Иомов. Двата клуба завършиха и последните детаили по прехвърлянето и във вторник офанзивният халф ще стартира тренировки с новите си съотборници.

23 - годишният футболист идва на Армията след петгодишен престои при „ белите “, където записа 111 мача във всички съревнования, отбелязваики 16 гола и 20 асистенции.

През 2018 година тои стана притежател на Купата на България, донасяики трофея с вкарана решителна дузпа против. Иомов незабавно ще бъде разполагаем на наставника Стамен Белчев, като ще бъде картотекиран и за идното присъединяване на алените в Лига Европа.

" На ЦСКА не се отхвърля! Веднага одобрих опцията да мина в най-успешния български футболен клуб. Познавам множеството от момчетата, с които съм играл в националните гарнитури на страната. Личните ми упоритости изцяло се припокриват с тези на клуба, а те са да се борим за победа във всеки мач, купа и купа на България, както и чудесно показване в Лига Европа през този сезон и отсега нататък. Ще дам всичко от себе си да се преборя оптимално бързо за титулярно място в състава и да потвърдя на най-великата аудитория, че заслужавам да нося алената фланелка! ", съобщи новото попълнение на армейците пред клубната медия ", пишат алените на своя формален уебсайт.

фотография: cska.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР