обяви днес, че подготвя дело срещу Сирия пред Международния съд

...
обяви днес, че подготвя дело срещу Сирия пред Международния съд
Коментари Харесай

Холандия подготвя дело срещу Сирия

обяви през днешния ден, че приготвя дело против Сирия пред Международния съд на Организация на обединените нации за бъде притеглен Дамаск към отговорност за изтезания и нарушавания на човешките права, заяви “Сабах ”, представен от БГНЕС.
Министърът на външните работи Стеф Блок съобщи пред Народното събрание, че Сирия е осведомена за правната стъпка, която предхожда вероятно дело в Международния съд със седалище в Хага.
 Нидерландия не предлага носенето на маски Нидерландия не предлага носенето на маски
Холандското държавно управление съобщи, че няма да предложи на жителите да носят защитни маски като част от ограниченията за закъснение на разпростр...
Той цитира задължението на Сирия да съблюдава Конвенцията на Организация на обединените нации против изтезанията, която Дамаск ратифицира през 2004 година
Холандия реши да, откакто Русия блокира голям брой старания в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации да бъде повдигнато дело за нарушавания на правата на индивида в Сирия до Международния углавен, който преследва лица, направили военни закононарушения.
" Режимът на Асад още веднъж и още веднъж е правил ужасяващи закононарушения. Доказателствата са поразителни. Трябва да има последици ", се споделя в писмото. Голям брой са били измъчвани, убивани, изчезвали са принудително и са били подлагани на офанзиви с токсичен газ или са изгубили всичко, до момента в който са бягали, с цел да спасят живота си, написа министърът.
Подчертава се, че режимът на Асад не се е поколебал да предприеме жестоки ограничения против личното си население, употребявайки изтезания и химически оръжия и бомбардирайки лечебни заведения, а жертвите на тези тежки закононарушения би трябвало да получат правдивост.
 Nexit: Защо и Нидерландия желае да напусне Европейски Съюз Nexit: Защо и Нидерландия желае да напусне Европейски Съюз
В Европа почва да се приказва Nexit (Nederland+exit) – излизането на Нидерландия от състава на Европейски Съюз. Нейните поданици, също като британ...
Хюман Райтс Уоч приветства постъпката на холандското държавно управление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР