обяви, че въвежда локдаун от 21 октомври до 15 ноември

...
обяви, че въвежда локдаун от 21 октомври до 15 ноември
Коментари Харесай

Латвия въвежда локдаун до 15 ноември

разгласи, че вкарва локдаун от 21 октомври до 15 ноември в опит да забави повишаването на броя на инфектираните с ковид, съобщи Ройтерс, като се базира на здравните управляващи.

Латвия е преди всичко в света по ниво на инфектираните, сподели пред кореспонденти здравният министър Даниел Павлютс след изключителна среща на държавното управление. За времето на локдауна се затварят магазини, заведения за хранене, учебни заведения, развлекателни и културни обекти. Ще работят само обекти за услуги от първостепенно значение. След това локдаунът ще бъде омекотен единствено са имунизирани, означи министърът, представен от Българска телеграфна агенция.
 Латвийците на протест: Не желаят наложителна имунизация против COVID-19 Латвийците на протест: Не желаят наложителна имунизация против COVID-19
Десетки хиляди жители на Латвия излязоха на митинги против проектите на държавното управление да направи имунизацията против COVID-19 задължи...

Здравната ни система е в заплаха, съобщи министър председателят Артурс Кришянис Каринш, сочейки като причина за скок в хоспитализациите ниското ниво на имунизация в страната. В Латвия процентът на имунизираните е един от най-ниските в Европейския съюз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР