Обявено е издирване на човек с нож, след като двама

...
Обявено е издирване на човек с нож, след като двама
Коментари Харесай

Намушкването с нож в метростанция Kennington показва издирване на мъж с нож след двама нападнати

Обявено е търсене на човек с нож, откакто двама души бяха намушкани на метростанция Kennington в Южен Лондон. Британската транспортна полиция (BTP) се втурна към гарата, откакто и двете жертви бяха оставени със съществени пострадвания.

BTP сподели, че и двете жертви са откарани в болница и са в сериозно, само че устойчиво положение, че килърът с нож е избягал и че няма задържани. Смята се, че намушкането не е обвързвано с нападението с нож в Beckenham Junction в същия ден.

„ Разбираме, че хората ще бъдат обезпокоени от тази безсмислена офанзива. Нашите екипи работиха през цялата нощ, подпомагани посредством записи от камери за видеонаблюдение, криминалистика и подробни разкази на очевидци на местопроизшествието “, сподели детектив контрольор Пол Атуел пред MyLondon.

„ Вярваме, че една от жертвите е била ранена, откакто самоуверено се е намесила, с цел да се опита да предотврати офанзивата. Ако имате информация, която може да ни помогне, призоваваме ви да се свържете с BTP, като изпратите съобще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР