Обявеният за общодържавно издирване 49-годишен Филип от павликенското село Върбовка

...
Обявеният за общодържавно издирване 49-годишен Филип от павликенското село Върбовка
Коментари Харесай

Ето какво се случва с Филип, който кла брат си на пъпа на Търново и след това потъна вдън земя

Обявеният за общодържавно търсене 49-годишен Филип от павликенското село Върбовка изненадващо се е предал самичък на полицията във Велико Търново. Той бе дирен близо седмица, откакто на 18 август наръга с нож в гърба родния си брат в центъра на остарялата столица.

Цялата рода на Филип дружно с ранения 37-годишен Иво се струпали в търновското полицейско ръководство в четвъртък. Двамата братя декларирали, че се били помирили, били си дали прошка и Иво не желал отплата, нямал искания и не желал да съдят брат му, написа " Борба ".

Мъжете и роднините им разказали, че двамата се били скарали за парични връзки, тъй като непрекъснато ходели на гурбет в Германия и Холандия. Във съдбовната съботна вечер те били в остарялата столица да разпускат, само че стигнали до пикантен спор и Филип наръгал по-малкия с нож в региона на бъбреците. Раната се оказала повърхностна и след престой в търновската болница, мъжът бил изписан. Филип пък се уплашил от стореното и избягал, крил се няколко дни в региона и най-после фамилният съвет решил той да се съобщи.

Прекратяване на делото обаче няма по какъв начин да стане без глоба на прокуратурата, откакто полицията прати материалите там.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР