Обявеният за най-успешен италиански дует на всички времена Ал Бано

...
Обявеният за най-успешен италиански дует на всички времена Ал Бано
Коментари Харесай

Ал Бано и Ромина Пауър ще гостуват в България с един специален предколеден концерт

Обявеният за най-успешен италиански дует на всички времена Ал Бано и Ромина Пауър още веднъж се завръща с турне, в което е включена и София! Юбилейната обиколка е отдадена на 40 годишната им кариера - на годините, в които са изпяли най-големите си и обичани шлагери!
Турнето ще бъде в действителност особено и ще включва впечатляваща сценография, напълно хитов репертоар, театрални резултати и мултимедия с фрагменти от невероятната кариера на дуета, изпълнена с доста музика и незабравими срещи с публиката им по целия свят, както и мигове от живота на звездната двойка зад сцената.
Ал Бано Каризи-уникалният и несравним глас на известната италианска музика, тръгнал от дребното селце в Пулия-Челино Сан Марко, почнал своята кариера като Артист на Клана Челентано. Работил със самият Адриано Челентано, и със звезди като „ Ролинг Стоунс “. Безспорно музикантът е един от най-търсените гласове в света на италианската  известна музика. Посланик на благосклонност в Организация на обединените нации.
Ромина Пауър-дъщеря на световноизвестния холивудски артист и режисьор Тайрън Пауър и на „ първото момиче на Джеймс Бонд “- известната холивудска актриса Линда Кристън.
Ромина среща Ал Бано-своята бъдеща половинка в живота и на сцената,на снимачната площадка по време на фотоси на кино лентата „ Nel Sole “, който е сниман по концепция на едноимената ария на Ал Бано Каризи и която е първият му шлагер от 70-те години.
Концертите в това ново особено турне ще опишат същинската „ приказка “ за Ал Бано и Ромина Пауър, посредством музиката и песните на звездната двойка през всичките тези 40 години. Вечните песни на дуотоса едни от най-запомнящите се и емблематични златни шлагери на италианската известна музика, с незалязващ триумф, с огромна обич, и щастието да бъдат настоящи и обичани от публиката им до през днешния ден.
Ал Бано и Ромина Пауър са вестители и на посланията към човечеството за един по-хуманен, добър, търпелив и кротичък свят. Потвърждение за това са хитовите им песни Liberta, Felicita, Ci sara, Cara terra mia, Ma il cuore no, Angeli, Sempre sempre и доста други, изпяти през шеметната им кариера!
На концерта в София ще вземат присъединяване и посетители в спектакъла им, които ще са част от изненадите за българските почитатели!
Ал Бано и Ромина Пауър и този път не крият благосклонността си към България и българската аудитория! Щастливи са, че датата на концерта им в София е 2 декември, защото посредством този концерт те ще имат преимуществото да са измежду първите да пожелаят щастлива Коледа на почитателите си в България.
В концертният им репертоар са включени всички техни златни шлагери, изпяти през годините на тяхната невероятна кариера до през днешния ден. Останалото ще бъде чуто и забелязано на 2 декември в Арена Армеец София!
Концертът на Al BanoRomina Power ще бъде напълно със седящи места, като потенциалът на Арена Армеец ще бъде лимитиран до 5 000 души.
Билетите ще бъдат на цени от 50 до 120 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Тикетпортал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР