Обявеният за най-полезен състезател в американската Мейджър-лига Йосеф Мартинес подписа

...
Обявеният за най-полезен състезател в американската Мейджър-лига Йосеф Мартинес подписа
Коментари Харесай

Най-добрият футболист в САЩ подписа нов 5-годишен договор с шампиона Атланта Юнайтед

Обявеният за най-полезен играч в американската Мейджър-лига Йосеф Мартинес подписа нов петгодишен контракт с тима си Атланта Юнайтед, като по този метод постави завършек на спекулациите за вероятно завръщане в Европа след съвършения сезон.

Атланта Юнайтед разгласи договорката през днешния ден, а крайният период е декември 2023-а година. Няма елементи по договора, само че се счита, че Мартинес обезпечени минимум 1,4 милиона $ в заплати за година, каквото взимаше предишния сезон.

25-годишният венецуелец вкара 31 гола през 2018-а година и усъвършенства върха на МЛС за една акция. Той добави още четири гола в плейофите, с цел да помогне на тима да завоюва купата в Съединени американски щати в едвам втория сезон след влизането на отбора в МЛС. Освен това той става и първият футболист, който печели премията за най-полезен играч (МВП) за постоянния сезон, в Мача на звездите и купата на Съединени американски щати.

Атланта Юнайтед стартира подготовката си през вчерашния ден, като ще се приготвя и за първото си присъединяване в Шампионската лига на зона КОНКАКАФ.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР