Обявеният по вина на фелдшерка от ЦСМП 72-годишен жител на

...
Обявеният по вина на фелдшерка от ЦСМП 72-годишен жител на
Коментари Харесай

Не е за вярване какво ще се случи с мъртвеца дядо Руси, възкръснал от ковчега в Сливен

Обявеният по виновност на фелдшерка от ЦСМП 72-годишен гражданин на Сливен е на път да бъде изписан от болничното заведение, заплахата за живота му е отминала, чака се при започване на идната седмица той да си тръгне за дома. Това заяви зам. шефът по здравната активност при МБАЛ „ Д-р Иван Селимински “ доктор Хрисант Хрисантов, представен от в..

БЛИЦ напомня, че.

Оказало се, че макар издадения му публично смъртен акт индивидът е жив, въпреки и изпаднал в диабетна кома вследствие на болестта си, от което страдал от години.

Дядо Руси прекарал часове наред сред живота и гибелта върху мозайката в банята си, където към 11,00 часа на 13 октомври го намерили пожарникарите, пристигнали на място след сигнал на телефон 112 от приятеля му Диньо Динев.

Около 11,30 часа фелдшерка подписала известие за гибел след повече от лекомислен обзор на тялото. Смъртният акт бил публикуван от община Сливен към 16,30 часа, тогава закарали тялото и до помещението с хладилните камери.

Към 17,00 часа дядо Руси отворил първо едното око, след това и двете, след което почнал да мърда ръцете си, а погребалните сътрудници го гледали с смут по какъв начин понечва да излезе от ковчега.

"В едномесечен период би трябвало да завърши инспекция от районната прокуратура по отношение на събитията, при които живият Руси Русев е бил разгласен за труп ", заяви представителят на сливенската окръжна прокуратура Ваня Белева.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР