Обявената от премиера Бойко Борисов готовност да помогне на футболния

...
Обявената от премиера Бойко Борисов готовност да помогне на футболния
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА готвят протест срещу Бойко Борисов

Обявената от премиера Бойко Борисов подготвеност да помогне на футболния клуб " Левски " провокира гневна реакция измежду почитателите на ЦСКА-София, които оповестиха подготвеност за митинги.

В събота Борисов заяви, че страната ще оказва помощ на " Левски " с реклама през тотото. Първата стъпка ще е финансиране на доизграждането на козирката на Герена.

Собственик на " Левски " е търсеният предприемач Георги Попов, само че е обществено известно, че отборът се устояваше до скоро от Васил Божков. И двамата са в Обединените арабски емирства, като прокуратурата се надява управляващите там да се съобразят с българското искане за връщането им в България.

От почитател клуба на ЦСКА-София " Трибуна Сектор Г " оповестиха във Facebook, че са подготвени на " митинги, където и както намерим за добре ".

" Преди няколко дни в народен ефир министър председателят излезе и разгласи, че ще помогне на един футболен клуб от покрайнините на София като " тотото ще им прави реклама " (разбирайте спонсорира), а персонално той бил заречен " да им построи козирка, с цел да не им се смеят останалите ".Ако изключим абсолютния абсурд държавният тотализатор да спонсорира с парите на данъкоплатците частна компания, чиито притежатели са с повдигнати двуцифрен брой обвинявания от прокуратурата, като че ли всичко е наред. Или може би е редно да напомним по какъв начин тъкмо въпросният бранш без козирка бе издигнат и от КОГО още веднъж с парите на българския поданик? ", се показва в позицията на " алените " почитатели.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР