Обявена за национално издирване 12-годишна хлапачка от старозагорското село Калитиново

...
Обявена за национално издирване 12-годишна хлапачка от старозагорското село Калитиново
Коментари Харесай

Скандални подробности за изчезналата хлапачка Божидарка и семейството й

Обявена за национално търсене 12-годишна хлапачка от старозагорското село Калитиново беше открита след два дни на тавана на вила, чийто притежатели живеят в Стара Загора и се завръщат единствено в почивните дни.


Момиченцето прекарало 48 часа скрита измежду вехториите като залъгвала глада си с набрани от двора круши, ябълки и грозде, написа в. Монитор .

Малката Божидарка Господинова избягала от родния си дом с цел да се избави от всекидневните побоища, на които била подлагана от майка си Христина, описаха локалните. Момичето е било в продължение на пет години в обществен дом, където го настанили поради домашно принуждение, откакто се завърнало първоначално всичко било обикновено, само че наподобява родителката е възобновила издевателството.

„ Семейството на 38-годишната Христина и 50 годишният Господин нямат публично подписан брак “, разяснява кметът на Калитиново Иван Веселинов. Те имат три деца: две момчета и Божидара, които ходели на учебно заведение. Таткото работел в Германия като строител, постоянно пращал пари за издръжката им, а майката се грижела за семейството.

Според селския властник момиченцето и различен път е бягало от вкъщи си, само че постоянно се прибирало единствено. Този път в издирването му се присъединили десетки униформени, употребявано било и следово куче, само че никой не предположил, че хлапачката ще се укрие в таванското помещение, откъдето следяла подхванатите дейности за откриването й.

Според обществените служащи Божидарка е с дивиантно държание, най-вероятно тя ще бъде отнета още веднъж от фамилията и приведена в обществен дом. Образувано е досъдебно произвеждане, занапред ще се обяснява дали в действителност дребната е била подложена на физически тормоз.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР