Обявен е конкурс за директор на СУ „Васил Левски“ -

...
Обявен е конкурс за директор на СУ „Васил Левски“ -
Коментари Харесай

Търсят директор на СУ „Васил Левски“ в Бяла Слатина

Обявен е конкурс за шеф на СУ „ Васил Левски “ - Бяла Слатина разгласи Регионалното ръководство на образованието във Враца, научи организация BulNews.
Кандидатите за длъжността би трябвало да имат магистърска степен, подобаваща за заемане на длъжността и най-малко 5-годишен училищен стаж.
Необходимите документи за присъединяване в състезанието са:
- Заявление за присъединяване, адресирано до началника на РУО-Враца;
- Декларация по образец;
- Документ за идентичност /представя се при подаване на документите за сверяване на данните/;
- Копия от документи за добита образователно-квалификационна степен, спомагателна подготовка, учителска дееспособност, които се изискват за заемане на длъжността;
- Документ, удостоверяващ нужния училищен стаж- трудова или осигурителна брошура или различен документ;
- Карта за прелиминарен медицински обзор /когато са изтекли повече от 3 месеца от поредното преустановяване на трудовото/служебно правно отношение на кандидата;
- Документ за извършен медицински обзор, удостоверяващ неналичието на болести и отклонения, при които не може да се заеме служба на педагогичен специалист-оригинал.
Документи се подават до 27 юли /включително/ в РУО - Враца. Лице за контакт: Мария Вачева - гл. експерт „ Човешки запаси “, тел. 0894 38 50 20.
Надпреварата ще протече в 3 стадия - допустимост по документи, писмен изпит - тест и изявление. Конкурсна комисия ще създаде 3 разновидността на проби с 50 затворени въпроси. Преди започване на писмения изпит ръководителят на комисията среща претендентите със системата на оценяване. Тестът се взема решение анонимно като всеки претендент взема решение анонимно теста. Интервюто с миналите претенденти ще премине по азбучен ред, съгласно имената им.
Комисията ще прави оценка претендентите по няколко компетентности:
- Педагогическа компетентност;
- Управленска подготвеност, включваща административна и правна култура; умения за обмисляне, образуване и надзор, както и за ръководство на ресурси; гражданска и обществена и гражданска подготвеност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР