Обява, промотираща купуването на надгробни плочи, шокира интернет потребителите. Плевенчанката

...
Обява, промотираща купуването на надгробни плочи, шокира интернет потребителите. Плевенчанката
Коментари Харесай

Купуваш надгробна плоча, получаваш секси масаж СНИМКА

Обява, промотираща пазаруването на надгробни плочи, шокира интернет потребителите. Плевенчанката Маги Асенова предложи на всеки, купил си монумент от траурната организация покрай спа студиото й, да получи безвъзмезден масаж на четири ръце. Самата масажистка наподобява повече от секси и незабавно провокира мъжкия интерес, написа " България Днес ".

" Изцяло с положителни усеща го направих. Целта ми беше да обединя хората. Този, който е умрял, надали би бил благополучен, в случай че околните му тъжат седмици наред и плачат у дома. Той би се зарадвал да си продължат живота и да го помнят с положително. Затова пуснах обявата. Исках да развеселявам хората и да омекотя тъгата им ", разяснява Асенова.

В интернет пространството хората не схващат обявата по същия метод. Вълна от гневни мнения заля профила на козметичката. Повечето са на мнение, че това е насмешка с почналите и презрян опит да се изкарат пари от тъгата на хората. След вълната от неодобрение Маги смъкна поста си, само че промоцията към момента е годна до края на януари и може да се откри в други уеб сайтове.

" Сигурно доста хора се питат какво общо има сред масажа и погребението. Когато човек е на масаж, той се придвижва в един различен свят. Масажът е за духовно филтриране, за въодушевление ", аргументира постъпката си Маги.

От траурната организация схващат за офертата, когато стартират да им звънят искащи да се възползват.

" Оказа се, че има хора, които се интересуват от промоцията. Аз по този начин разбрах за обявата. Започнаха да ми звънят и да питат къде може да създадат поръчката, с цел да се възползват от промоцията. Колкото и необичайно да звучи, е реалност ", разяснява пред вестника шефът на погребалното бюро Ивайло Дафинов.

Той се занимава с този бизнес от 19 години. Признава, че на първо четене нещата в действителност наподобяват грозно, само че в последна сметка не карат никого принудително да си прави масаж.

" Мислите ли, че бих си заложил репутацията поради някаква реклама?! Момичето е останало предостатъчно от това, което направихме с плочата на татко й, и е решила да направи жест към нас. Става въпрос за нещо непринудено, никого не задължаваме принудително ", добавя Дафинов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР