Обясненията на прокуратурата за развитите болтове на гумата на колата

...
Обясненията на прокуратурата за развитите болтове на гумата на колата
Коментари Харесай

НСО: "Качваш се в наш Мерцедес и си пътник!" или социалните мрежи за колата на Панов

Обясненията на прокуратурата за развитите болтове на гумата на колата на ръководителя на Върховен касационен съд Лозан Панов, реакцията на представителството на " Мерцедес " и цялата полемика по тематиката, родиха редица смешки в обществените мрежи. " Дневник " събра най-остроумните мнения, без искания за пълнота.

" Шофьорът на 310 през днешния ден ми отваря предната врата на Западен парк, дърпа ме другарски за ръката и вика - Лека работа и чекайте да Ви кажа каква е най-модната опасност тЕа дни в България: - Внимавай в картинката, прЕстани да знаеш доста, щото че ти се отвърти нЕкой болт! ", написа във " Facebook " специалистът по национална сигурност Николай Слатински.

Даниел Смилов пък разяснява: " Саморазвиващите се болтове получават епидемиологичен темперамент в България ".

Учителят Eмил Джасим обобщава: " По логиката на Прокуратурата и КТБ се е самоизточила ".


Споделяйки обявата на " Дневник " " Лозан Панов отхвърля да употребява автомобил на НСО " Кристиан Таков написа: " Аз пък мисля, че всички ние би трябвало да откажем да употребяваме прокуратурата ".

Журналистът Драгомир Симеонов попита: " Добре де, тия фамозни разхлабени болтове не се ли дължат на естественото развиване на нещата? "

Колежката му Миролюба Бенатова разгласи: " Живеем в страната на свободата на словото и саморазвиващите се болтове. По Борисов. Несъгласни? "


Част от закачките са свързани с марката на проблематичния автомобил. " Моят Мерцедес не е на 8-9 години като S-класите на НСО, а на 19. Болтове обаче не са ми се разхлабвали или изпадали, а ги ревизирам един път годишно... Големи дивотии описват сътрудниците от НСО на господин премиера ", написа Стойчо Стойчев

Пейо Делчев е по-краен: " Аз 18 години карах Москвич, и нито един болт не се разви. Какви са тези Мерцедеси? "

Асен Генов пък попита " Абе, още ли нито една медия не се е свързала с Mercedes-Benz да ги попитат за болтовете и да ги предупредят да изтеглят дадения модел от пазара, тъй като това си е сериозен проблем със сигурността ".


Журналистът Васко Мавриков се пошегува: " Концернът Mercedes-Benz стартира благотворителна акция " Завий болт - избави живот ".

В два обособени поста, основателят на уеб страницата НЕновините Самуил Петканов написа: " Прокуратурата повдигна обвиняване на Мерцедес за загубата на тефтерчето на Златанов " и " Пътувам в Мерцедес за Пловдив. Молете се за болтовете! "

Димитър Бечев установи: " Прокуратурата - мерцедесът на държавните институции ".

В " Туитър " също не липсваха мнения по тематиката. Vevivi има два остроумни поста:
" На Бойко Борисов Оливър Стоун не му би трябвало, той си има НСО. Намира се на няколко болта от вечността " и " НСО: " Качваш се в наш Мерцедес и си пасажер! "
Решено: Fast And Furious 9 ще се снима в региона Петрохан - Берковица. С общителното подпомагане на НСО. pic.twitter.com/gArB3XgbJf

— Emil A. Georgiev (@emilageorgiev) June 21, 2017

Christian Vladimirov даде концепция за нов филм: " Болтовете се развиват сами - нов филм с присъединяване на артистите НСО, ГДБОП, ДАНС и прокуратурата:) "

Plamen Tachev откри, че " Любимият спорт на момчетата от НСО е БЕйЗБОЛТ ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР