Обясненията, които екс полицайката Симона Радева даде пред съда по

...
Обясненията, които екс полицайката Симона Радева даде пред съда по
Коментари Харесай

Авдокат по делото "Семерджиев": Полицайката Симона лъже, няма кой да й повярва

Обясненията, които екс полицайката Симона Радева даде пред съда по делото " Семедржиев ", са погрешни и има доста данни в тази посока - в това число фрагменти и свидетелски показания.

Това съобщи пред Българска национална телевизия юрист Пламен Димитров, който съставлява фамилията на една от жертвите при злополуката на бул. " Черни връх " - Хариет.

" Симона Радева отхвърля, че е държала стълбата или че е влизала в жилището му. Всички пояснения, които Радева даде, са просто наивни и няма кой да ѝ повярва и аз в действителност скърбя това момиче, че по този метод завърши кариерата ѝ. Нищо правилно няма в това, което тя сподели и това се удостоверява от свидетелски показания и огледи ", съобщи адв. Димитров.

Юристът съобщи, че фамилията на Хариет, която почина при злополуката, търси правдивост.

" Майката на Хариет се надява на обективна присъда. Нито присъдата, нито компенсацията, което сме поискали, ще ѝ върне Хариет. Тя остана доста смутена в залата, тъй като аз, като родител на две деца, ѝ спестих доста неща към местопроизшествието, които прокурорът в зала не спести ", сподели адв. Димитров.

А ето какво преди 2 дни съобщи под клетва в съда Симона Радева:

„ Силно казано е, че познавам Георги Семерджиев. Знам го, тъй като съм го серпантина за полицейска инспекция. В деня на случая бях на автомивката на Семерджиев, в късния следобяд. Пих кафе там с едно момиче. Не знам по какъв начин се споделя. Беше по здрач към този момент и отидох да заплатя дограма за унаследен апартамент, отидох да взема майстора. Пристигайки на адреса към 23.00 ч, открих, че ключовете за жилището ми ги няма. Чух се с мияча от автомивката. И потеглих натам за ключовете. По пътя видях, че има злополука, позвъних на моя другар от 4-о районно управление (на МВР). Спрях на местопроизшествието ", описа Радева пред съда.

Попитана дали е подхванала нещо, като видяла случая, Радева съобщи – „ Не, съответно ”.

След това траяла към автомивката. След това Георги Семерджиев й се обадил и като схванал, че е до автомивката, я помоли да му донесе стълба.

„ Отидох пред кооперацията му. Попитах го има ли му нещо, тъй като изглеждаше необичайно. Каза ми да не го подпитвам. Извадих стълбата от колата и му я дадох ”, изясни някогашната полицайка.. С нея били и чиновници на автомивката на Семерджиев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР