Обвиняваме ръководството на „Булгаргаз“ и считаме, че трябва да бъде

...
Обвиняваме ръководството на „Булгаргаз“ и считаме, че трябва да бъде
Коментари Харесай

Румен Петков: Ръководството на Булгаргаз трябва да бъде отстранено на часа

Обвиняваме управлението на „ Булгаргаз “ и считаме, че би трябвало да бъде отстранено тутакси за това, че обслужва тясно корпоративни ползи за сметка на ползите на българките промишленост и обичай, съобщи пред медиите ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков.

Той изясни, че управлението на "Булгаргаз " е внесло полутечен газ посредством две компании-посредници, като едната от тях е била тясно обвързана с главния акционер и ръководител на Надзорния съвет на "Българско-американска кредитна банка " Цветелина Бориславова, като цената на газа е била непокътната на практика същата като тази при импорт от "Газпром ".

"Беше ударен имиджа на Съединени американски щати, държавното управление го направи напълно умишлено, с цел да могат да крадат избрани наши сънародници, тъй като втечненият газ на Гърция струваше 13 евро, те го доставиха в България на стойност 21-22 евро, т.е. напълно близо до това, което купуваме от "Газпром " и това е закононарушение към българската стопанска система и обичай, което става със съучастието на министър-председателя ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР