Обвинямият бизнесмен Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29

...
Обвинямият бизнесмен Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29
Коментари Харесай

Ще свърши ли подигравката с Левски? Божков казва утре в 10.00 часа кой ще е новият собственик на клуба

Обвинямият предприемач Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от продължава да бъде деен в обществената мрежа.

Преди минути той разгласи на страницата си във "Фейсбук ", че на следващия ден в 10:00 часа ще стане ясно името на новия притежател на главния пакет от акциите на Левски. Ето какво написа Божков:

"Благодаря ви за интереса, интензивността и най-много за смелостта да го извършите намерено. Утре в 10:00 ч. ще стане ясно името на новия притежател на 86.6 % от акциите на ПФК ЛЕВСКИ
#БъдетеЗдрави "



Припомянме, скандалният предприемач, който към този момент повече от седмица се гаври с последователите на клуба и прави опити за дестабилизация на страната, по-рано през днешния ден пусна анкета, в която хората да изберат възможния предстоящ притежател на "Левски ". Подигравателната анкета бе отворена и всеки можеше да прибавя имена в нея, като множеството бяха много екзотични. Съдейки по последните му дейности най-вероятно и на следващия ден може да се чака следващата порция безсмислена подигравка.

Божков продължава гаврата с "Левски "

Васил Божков избяга в ОАЕ след невиждани разкрития за него и неговия бизнес, които за първи път се осмели да направи Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в и брат му Боян Найденов  Боян Найденов Боян Найденов е роден в София. Боян Найденов и брат му Цветомир Найденов стартират фамилен бизнес с. Заедно с Божков в Дубай е и Георги Попов.

Срещу скандалния Божков има повдигнати 11 обвинявания за управление на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Освен това предприемачът е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР