Обвиняемият за тежката катастрофа от миналата година с две жертви

...
Обвиняемият за тежката катастрофа от миналата година с две жертви
Коментари Харесай

Георги Семерджиев отрече да е шофирал автомобила при катастрофата на "Черни връх"

Обвиняемият за тежката злополука от предходната година с две жертви на столичния бул. " Черни връх " Георги Семерджиев разгласи пред съда, че не е карал автомобила си по време на пътния случай, а е пътувал в него дружно с две девойки. Те поискали да създадат тест драйв на джипа, а той разрешил на едната да кара като седнал на пасажерското място. Двете дами се свързали с него в " Инстаграм " и поискали да вземат колата чартърен, описа още той.

Семерджиев изясни пред съда, че не познава дамите и в никакъв случай преди този момент не ги е виждал. Той добави, че не знае нито на какъв брой години са, като посочи единствено, че били " млади и красиви ". Призна, че не знае и имената им.

От описа му се разбра, че се срещнали във вечерта на злополуката на паркинг под така наречен Мост на влюбените наоколо до НДК. Семерджиев твърди, че тръгнали от там в посока бул. " Черни връх ", а след удара не помни нищо. Той сподели още, че не знае нито по какъв начин се е прибрал, нито какво се е случило с въпросните дами.

" Предполагам, че съм изгубил схващане. Не помня. Събудих се сутринта в леглото си, когато полицията нахлу през вратата. Биха ме и ми пускаха ток с тийзър ", твърди в обясненията си пред съда Семерджиев.

На днешното съвещание по делото се разбра, че на 9 юли м.г. той е дал пояснения по време на разпит, на който е участвал и юристът му Мирослав Христов.

Съдът прочете показанията му, дадени дни след злополуката. Тогава Семерджиев е споделил, че е подал сигнал в ГДБОП против Лъчезар Райчев (името на този човек се загатва за първи път в правосъдната зала), тъй като откраднал от него над 11 автомобила и го заплашвал. Семерджиев тогава споделил, че Райчев го отвлякъл и му поставил парцал на устата. Не знаел нищо за злополуката, не се чувствал отговорен, тъй като не е управлявал той джипа.

Тогава също е разказал, че не знае след отвличането по какъв начин се е върнал в дома си. На въпрос на съда за какво показанията му са спорни и дали въобще е имало такова похищение, Семерджиев сподели, че не помни да е имало нито подобен разпит пред следователите, нито да е бил отвличан. Обясни разминавания с това, че можело да е бил в потрес.

Пред съда призна и че е пробвал опиати като уточни единствено кокаин, само че за деня на злополуката твърди, че не е употребявал.

Подробности очаквайте по-късно на.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР