Обвиняемият за смъртта на 5-годишното момиченце в Русе остава за

...
Обвиняемият за смъртта на 5-годишното момиченце в Русе остава за
Коментари Харесай

Шофьорът, убил 5-годишно дете в Русе, остава в ареста

Обвиняемият за гибелта на 5-годишното момиченце в Русе остава за непрекъснато в ареста. Обвинителният акт против водача на камион Петко Славов ще бъде за породена гибел по несъобразителност.

 © БГНЕС
Днес в правосъдната зала на Окръжния съд в Русе Петко Славов зяви, че във съдбовния ден не видял нито бабата, нито детенцето, а единствено кучето, което почнало да лае, когато прекосявал с камиона. Не чул и никакъв удар, който да му подскаже, че е блъснал детето.

Обвиняемият сподели пред публицисти, че предходната злополука със умрял, която има в досието си, е била през 1963-та година, като към този момент е изтърпял наказването си за нея.

Във вторник тежкотоварният автомобил, каран от обвинения, прегази момиченце в квартал " Долапите ". Детето почина на място. 76-годишният мъж не стопира след случая, а продължава по пътя. Полицията го откри и задържа след малко търсене.
 ​Шофьорът, блъснал детето в Русе, е с предходна присъда за ликвидиране на пътя​ ​Шофьорът, блъснал детето в Русе, е с предходна присъда за ликвидиране на пътя​
Шофьорът на камиона, който блъсна и умъртви 5-годишно дете в Русе, към този момент има една присъда за ликвидиране на пътя и друга за нанасяне на междинна телесна щета...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР