Обвиняемият за бруталното убийство на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров

...
Обвиняемият за бруталното убийство на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров
Коментари Харесай

Северин признал за убийството на Вики, отрекъл изнасилването

Обвиняемият за бруталното ликвидиране на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров ще бъде екстрадиран от Германия и предаден на България, заяви NOVA. Това решение на немския съд е взето в четвъртък, само че беше публично оповестено ден по-късно през днешния ден в известие до медиите.
„ Арестуваният мъж призна пред съда, че е спорил с жертвата на 06.10.2018 година Той бил под мощното въздействие на алкохол и опиати. Ударил дамата в лицето и тя паднала на земята. Той я е вдигнал и я хвърлил в храстите, след което избягал ", се споделя в известието на магистратите.
Красимиров беше задържан в дребното градче Щаде, където от години живее майка му. Той е добре прочут на родната полиция, тъй като е регистриран за голям брой престъпни прояви. В дома му са открити движимости, свързани с убийството на Маринова.
Според магистратите няма причина, заради която Красимиров да остане в германия, където беше арестуван преди няколко дни. До извеждането му от страната той остава в ареста.
21-годишният мъж не е възразил да напусне Германия, което прави процедурата по-бърза и ще отнеме най-много 10 дни. Той е направил цялостни признания. Пред съда в Целе декларирал, че не е желал да убие жертвата и не я е изнасилвал.
" Окръжният съд в Целле издаде заповед за извеждане и прокуратурата я утвърди. Самият обвинен изрично е склонен с ускорената процедура. Сега зависи от българските и немските чиновници на реда да изпълнят решението ", съобщи представителят на прокуратурата в Целле Бернд Колкмайер./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР