Обвиняемият убиец Мерадж Зафар е видян да споделя нежен момент

...
Обвиняемият убиец Мерадж Зафар е видян да споделя нежен момент
Коментари Харесай

19-годишно момиче беше открито убито във вана с киселина

Обвиняемият палач Мерадж Зафар е забелязан да споделя гальовен миг с обичаната си в обява в обществените мрежи, малко преди да я убие и да хвърли тялото й във вана с киселина.

Твърди се, че останките на 19-годишната Амина Хаят са открити във ваната на двойката в неделя, в блока, в който живеят в Северна Парамата, в западната част на Сидни.
външна реклама
Има изказвания, че двойката неотдавна се е омъжила, единствено седмици преди ужасяващата гибел на момичето.
Съдебните документи разкриват, че госпожа Хаят евентуално е лежала във ваната повече от ден, преди да бъде открита, оповестява „Дейли мейл“.



Документите на прокуратурата разкриват, че полицията счита, че госпожа Хаят е била убита сред 12 и 17 часа в събота – повече от 24 часа преди полицията да откри тялото й.

Полицията нахлу в жилището в Северна Парамата в неделя, откакто обезпокоени родственици подвигнаха паника.
В банята на двойката те са намерили останките на госпожа Хаят да се разтварят в киселинната баня.

Детективите започнаха търсене на 20-годишния Зафар, който беше забелязан да бяга от местопроизшествието с камиона си. По-късно той се съобщи на полицията в понеделник и беше упрекнат в  ликвидиране на 19-годишното момиче.



Г-жа Хаят пристигна от Бангладеш в Австралия, когато беше по-млада, преди да срещне хипотетичния си палач и да се омъжи за него единствено седмици преди гибелта си.

Съобщава се, че бурната романтика е разстроила и двете фамилии на влюбените, откакто те разкриха проектите си да се оженят.

Адвокатът на Зафар Мохамад Сакр се изправи пред съда от негово име във вторник и сподели, че хипотетичният палач е „разстроен“ от това, че е бил в ареста след първата си нощ зад решетките.

Фризьорката на госпожа Хаят Садия Али сподели, че е с разрушено сърце от нещастието. Това е ужасна новина“, сподели тя. „ Аминна беше толкоз красива и почтена душа. “

Местните хора споделят, че госпожа Хаят е идеална съседка, само че рядко говорили с нея. Зафар споделил на съседи, че е от Пакистан, само че те споделиха, че британският му е отличен.



Съседът Али Сафари разпознава двойката от фотоси в обществените мрежи и сподели, че госпожа Хаят е „ изглеждала доста щастлива “ и е била „ усмихната и приятна “. „Тя постоянно пускаше музика. Тя беше тиха, в никакъв случай не съм приказвал с нея.“.

Освен камиона си, съседи споделиха, че Зафар имал и черно BMW купе, за което се твърди, че е било претърсено от детективи.

Адвокатът господин Сакр не подаде молба за гаранция от името на Зафар в съда тази заран и тя беше публично отказана от магистратите.

Г-н Сакр похвали клиента си за визитата в полицейското ръководство. „ Той постъпи вярно, като посети полицейския сектор “.



Адвокатът на обвинения не удостовери дали той е женен за Амина Хаят или просто е неин другар, казвайки, че „ той е човек, който имал връзка с нея “.

В понеделник полицията популяризира фотоси за видеонаблюдение на мъж – за който се твърди, че е Зафар.
Камион, отговарящ на полицейското изложение, по-късно беше открит в Бънингс в Гринакър в югозападен Сидни и беше хванат от детективи, с цел да бъде подложен на криминалистични проби.

Зафар дойде в полицейския сектор малко по-късно.

Командирът на полицейския регион в Парамата Джули Бун сподели, че полицията е разкрила тялото й в банята на блока на първия етаж дружно с химикали.



„ Офицерите са нахлули в отделението и в банята са разкрили тялото на жена “, сподели тя.

„ Мога да потвърдя, че в банята на блока са открити химикали. Не мога да кажа какви бяха.“

Зафар ще се върне в съда през април.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР