Обвиняемият бизнесмен Васил Божков е изпратил сигнал по имейл до

...
Обвиняемият бизнесмен Васил Божков е изпратил сигнал по имейл до
Коментари Харесай

Прокуратурата проверява сигнал от Васил Божков, изпратен по имейл

Обвиняемият предприемач Васил Божков е изпратил сигнал по имейл до основния прокурор и той се ревизира. Това заяви самият Иван Гешев през днешния ден в Ябланица, където наблюдаваше следващата интервенция против битовата престъпност.
Гешев: Целта ни – сензитивно по-ниски равнища на битовата престъпност Главният прокурор персонално следи спецоперация в Ябланица
Какво е наличието на писмото обаче не стана ясно. Във вторник Божков разгласява във фейсбук скица, съгласно която е плащал 20% от облагите на Националната лотария за осигурявануе на политически чадър, а в подмяна на това е имало текстове в закона, които да облекчават заплащането на такси за хазарта.
След серията от карикатури: Васил Божков „ обясни “ с инфографика по какъв начин е бил рекетиран Бизнесменът сподели и банкови извлечения, само че не сподели къде са отивали парите
Бизнесменът с 18 обвинявания сподели и банкови извлечения.

Освен от Божков, сигнал до основния прокурор е постъпил и от издание, което обаче Гешев не назова, само че изясни, че е близо до Цветан Василев.

„ Аз съм ги разпределил към способен прокурор, който може да реши какви дейности да извърши. Но задължението на прокуратурата би трябвало да бъде ясно – да ревизира, както доказателствата в поддръжка на обвиняването, по този начин и, да кажем, оневиняващи за обвинения в досъдебната фаза. Така че прокуратурата е длъжна да ревизира всички условия. И съм сигурен, че съответният прокурор ще ревизира всички твърдени условия – без значение дали са анимации, комикси или са нещо друго занимателно “, разяснява Гешев.

Главният прокурор удостовери, че освободеният предварително от пандиза Джок Полфрийман е изискал ново дело за убийството на студента Андрей Монов.
Прокуратурата за аферата с боклука: Зам.-министърът е подпомагал братя Бобокови (ОБЗОР) От държавното обвиняване демонстрираха лист за милиони
По тематиката със арестуваните предприемачи Бобокови, разследвани за аферата с боклука отхвърли коментар.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР