Обвиняемият бизнесмен Васил Божков атакува премиера Бойко Борисов с нова

...
Обвиняемият бизнесмен Васил Божков атакува премиера Бойко Борисов с нова
Коментари Харесай

Божков пита Борисов защо е пращал пиарката си в офиса му

Обвиняемият предприемач Васил Божков нападна премиера Бойко Борисов с нова обява във Facebook.

“През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул. “Московска “43 ежемесечно. Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли най-малко малко достолепие да кажеш за какво я пращаше? “, гласи обявата.

Арнаудова е консултант в политическия кабинет на Борисов и завежда връзките с обществеността. Тя го съпровожда на обиколките му с джипа из страната и снима Facebook изявите му. Смята се, че е измежду най-близките му сътрудници.

Публикацията на Божков идва след отговора на премиера на сигнала до прокуратурата, в който се твърди, че за 3 година предприемачът е предал 60 млн. лева на министър-председателя и финансовия министър Владислав Горанов

"Не му прави чест. Ако някой си е разрешил да взима пари от него, аз не знам. На мен нито една стотинка не ми е дал. Черпил ме е единствено една пура. Аз давам отговор за себе си - към мен и към партията нито една стотинка няма ", изясни Борисов в първата си телевизионна изява на 5 юни (петък).

Той акцентира, че доста хора, на които не е дал да вършат далавери, се обръщат против него.

"Нека се обръщат, само че парите от олигарсите отиват за хората. Помните ли, когато сред България и Русия имаше трима медиатори при доставката на газ. Когато ги отстраних и газът поевтиня с 50%, в този момент този медиатор всеки ден в медията си ме окарикатурява ", разяснява Бойко Борисов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР