Обвиняемият бизнесмен Иво Прокопиев, който е издател на Капитал и

...
Обвиняемият бизнесмен Иво Прокопиев, който е издател на Капитал и
Коментари Харесай

Смях! Прокопиев, Биволъ и Румяна Бъчварова командват премиера Борисов


Обвиняемият предприемач Иво Прокопиев, който е издател на Капитал и Дневник, уеб сайтът Биволъ и началникът на кабинета на премиера Румяна Бъчварова, ръководят Бойко Борисов. Това стана ясно от последните седмици. Първо Капитал и Дневник отстреляха Александър Манолев за министър на превоза. Оказа се, че зад офанзивата най-вероятно стои Румяна Бъчварова, с цел да може нейният любим Росен Желязков да оглави поста, настояват медии.
Днес министър председателят Борисов изиска всички упоменати в следствието на Биволъ за "Джи Пи груп " да бъдат отстранени от държавната администрация. Това към този момент е пагубно за България. Не може страната да се ръководи от тези три медии. И с цел да няма двоен критерий, Румяна Бъчварова би трябвало да бъде отстранена от шеф на кабинета на премиера. Зад офанзивата против Манолев прозира още и шефката на пресцентъра на Борисов - Севдалина Арнаудова, която е извънредно близка с Бъчварова, също съзряха публицисти и медии.
Проблемът е, че министър председателят се въздейства от едни медии като Капитал, Дневник и Биволъ, които са с дребен рейтинг и известност. Те са се трансформирали в жълти, клюкарски и популяризират подправени вести. Докато не взима под внимание разкрития примерно на Труд, 24 часа, Стандарт, БТВ, Нова и други уеб сайтове. Странно е да има вяра на едни, а на други не.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР