Обвиняемите са дали подробни обяснения как са убили, разчленили и

...
Обвиняемите са дали подробни обяснения как са убили, разчленили и
Коментари Харесай

Обвиняемите по случая Негован си прехвърлят вината

Обвиняемите са дали подробни пояснения по какъв начин са умъртвили, разчленили и изхвърлили телата на Йордан и Марияна Атанасови.
Апелативният съд на София остави за непрекъснато в ареста Пламен Шляпашки и Георги Нанчев, упрекнати за двойното ликвидиране на някогашния треньор по битка Йордан Атанасов и брачната половинка му Марияна, осъществено предишния месец в София.
Останки от телата на жертвите бяха открити край софийското село Негован през август.
Шляпашки и Нанчев са упрекнати в преднамерено ликвидиране с користна цел.
Обвиняемите споделиха и пред втората инстанция, че съжаляват за жестокото закононарушение. Те са дали подробни пояснения по какъв начин са умъртвили, разчленили и изхвърлили труповете на Йордан и Марияна Атанасови. Единствената разлика в обясненията им е за това кой е основателят на концепцията за убийството. Шляпашки споделил, че е Нанчев, а Нанчев твърди, че е Шляпашки, съобщи "24 часа ".
Според определението на съда, двамата няма по какъв начин да бъдат пуснати под домакински арест, тъй като могат да се укрият.
Ако бъдат приети за отговорни, Пламен Шляпашки и Георги Нанчев могат да получат от 15 до 20 години затвор, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР