Обвиняем за крупна парична измама в размер на 136 000

...
Обвиняем за крупна парична измама в размер на 136 000
Коментари Харесай

Мним любовник, измамил жена със 136 000 лева, остава в ареста

Обвиняем за крупна парична машинация в размер на 136 000 лева остава в ареста, оповестяват от Апелативната прокуратура във Варна. Съдът почете настояването на Районна прокуратура в Разград за налагане на най-тежката мярка по отношение на 34-годишен мъж.
Той е обвинен за това, че е предизвикал имотна щета на жена от Разград. В продължение на две години мъжът поддържал с пострадалата мнима връзка по телефона или в интернет, като я заблуждавал, че връзките им били съществени. В интервала от март 2018 до май 2020 година мъжът търсил и финансова помощ от своята жертва, като употребявал разнообразни аргументи за усложнението си.
Тя от своя страна му се доверявала изцяло и от време на време му изпращала пари, златни украшения и други движимости. Общата стойност на всичко, което дамата дала на 34-годишният обвинен, възлизала на 136 000 лв.. Средствата били изпращани посредством банкови и пощенски преводи или през разнообразни финансови институции, а златните бижута били предадени персонално на мъж, показал се за юрист на обвинения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР