Обвиняем за хулиганство, съпроводено със съпротива срещу орган на властта,

...
Обвиняем за хулиганство, съпроводено със съпротива срещу орган на властта,
Коментари Харесай

Рецидивист, осъждан 10 пъти, се нахвърли на полицай в Девня

Обвиняем за безчинство, съпроводено със опозиция против орган на властта, и за телесна щета на полицейски чиновник е арестуван под стража по искане на Териториалното поделение в Девня към Районната прокуратура във Варна, оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

По искане на Териториалното поделение в Девня към Районната прокуратура във Варна състав на Девненския областен съд е задържал под стража 39-годишния Галин А. Мъжът е притеглен към наказателна отговорност от прокуратурата за безчинство при изискванията на рисков рецидив, съпроводено със опозиция против орган на властта, изпълняващ отговорности по запазване на публичния ред, и за нанесена телесна щета на полицейски чиновник при и във връзка осъществяване на службата му.

На 29 март в късния следобяд Галин бил на улицата в Девня дружно със свои съграждани. Струпването на доста хора на едно място било видяно от полицейски чиновници, които изпълнявали отговорностите си по запазване на публичния ред в региона по отношение на ограниченията в изключителното състояние, наложени срещу разпространяването на COVID-19.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР