Обвиняем за хулиганство и заплашване на екип на Спешна медицинска

...
Обвиняем за хулиганство и заплашване на екип на Спешна медицинска
Коментари Харесай

Вижте каква глоба плати мъжа, нападнал с дървен кол медици в Криводол

Обвиняем за безчинство и заплашване на екип на Спешна здравна помощ в Криводол е с наложено наказване, оповестиха от прокуратурата.
Той е притеглен към наказателна отговорност от Районната прокуратура във Враца, се е признал за отговорен. На 18 октомври 2021 година, на ул. „ Замфир Попов “ той показал експанзия по отношение на фелдшер във Филиала за незабавна здравна помощ.
Носейки в ръката дървен прът, той заплашил и отправил нецензурни думи към медицинския експерт. Извършителят взел ключ от профилирания автомобил, с което целял да попречи на медицинския екип, отзовал се на адреса за оказване на незабавна здравна помощ, да потегли към болничното заведение.
Обвиняемият обиждал фелдшера и лидера на колата за спешна помощ, заплашвал ги с побой. С дейностите си той. направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото.
Между отбраната на обвинения и прокуратурата е било подписано съглашение, което съдът е одобрил. С определение на съда му е наложено наказване санкция в размер на 500 лв. и публично неодобрение, което има последствията на влезнала в действие присъда.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР