Обвинителка на филмовия продуцент Харви Уайнстийн заяви в съда, че

...
Обвинителка на филмовия продуцент Харви Уайнстийн заяви в съда, че
Коментари Харесай

Обвинителка на Харви Уайнстийн каза пред съда, че е била изнасилена от него

Обвинителка на филмовия продуцент Харви Уайнстийн съобщи в съда, че той е индивидът, който я е изнасилил, оповестиха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Бившата актриса Джесика Ман, която във вторник се разплака при кръстосания разпит, се върна спокойна в правосъдната зала за трети ден на показания. Тя изясни, че връзките й с Уайнстийн били "сложни ", само че сподели: "Искам правосъдните заседатели да знаят, че той ме изнасили ".
Ман, която е на 34 години, съумя да устои на натиска на отбраната на Уайнстийн. Адвокатите на някогашния кино магнат четоха имейли и пускаха запис, който самата Ман направила при посещаване при психиатър през април 2014 година Тя споделя, че Уайнстийн "се опита да прекрачи граници в живота ми, само че аз не му разреших ".

Според отбраната доказателствата сочат за единодушие в връзките сред Ман и Уайнстийн и демонстрират, че някогашната актриса била манипулатор и си проправяла път посредством половите срещи с Уайнстийн, тъй като й харесвало да се хвали с познанството им. "Зная историята на връзките си с него. Зная, че те бяха комплицирани и сложни. Но това не трансформира обстоятелството, че той ме изнасили ", отвърна Ман.

На въпрос на адвокатката Дона Ротундо какъв брой пъти са правили секс по взаимно единодушие, Ман отговори: "Помня само акта, когато той ме изнасили ". Разпитите на Ман завършиха във вторник с въпросите на отбраната на Уайнстийн, откакто прокуратурата реши да не задава повече въпроси.

Джесика Ман и Мими Хейли упрекват продуцента Харви Уайнстийн в полово принуждение. Той отхвърля и твърди, че връзките с тях били по взаимно единодушие.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР