Обвиниха българския поет Недялко Йорданов за блъснат пешеходец в морския

...
Обвиниха българския поет Недялко Йорданов за блъснат пешеходец в морския
Коментари Харесай

Обвиниха поета Недялко Йорданов за блъснат човек в Бургас

Обвиниха българския стихотворец Недялко Йорданов за блъснат пешеходец в морския град Бургас. Наложена му е мярка " подписка " и му е неразрешено да напуща града, оповестяват от уеб страницата dir.bg.

От Апелативна прокуратура прецизират, че е формирано досъдебно произвеждане, по което Йорданов е притеглен като обвинен поради причиняване по несъобразителност на междинна телесна щета на пешеходец.

Инцидентът става на бургаско кръстовище към 10:30 часа на 26 март тази година. Блъснал човек, който е пресичал пешеходна пътека, в резултат на което потърпевшият е получил строшаване на левия крайник. В известието се споделя още, че обвиняването е повдигнато въз основа на умозаключение от направената съдебно-автотехническа експертиза.

От страна на потърпевшия е изразена воля за преустановяване на досъдебното произвеждане. Адвокатът му е декларирал от негово име, че няма искания към лидера и не желае да бъде водено наказателно произвеждане против поета. Това искане обаче е оставено без разглеждане от прокуратурата, защото законът не разрешава това. Инцидентът, прецизират от Апелативната прокуратура, е станал на пешеходна пътека. А фактът, че Йорданов е оказал помощ на потърпевшия след случая, ще бъде регистриран като смекчаващо виновността събитие. /dnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР