Обвиненията в сексуален тормоз са едно от нещата, които подкопават

...
Обвиненията в сексуален тормоз са едно от нещата, които подкопават
Коментари Харесай

7-те жени, които обвиниха Доналд Тръмп в сексуален тормоз

Обвиненията в полов тормоз са едно от нещата, които подкопават имиджа на президента Доналд Тръмп. И макар че Иванка Тръмп, щерка на президента  и консултант в Белия дом, отбрани отношението на татко си към дамите, те въпреки всичко са ахилесовата му пета за идните избори. Жените, които упрекнаха Доналд Тръмп в полов тормоз, вижте в канала във vbox7:

Ивана Тръмп

Ивана Тръмп е някогашна брачна половинка на Доналд Тръмп и майка на три от децата му. В документите за бракоразвод Ивана показва, че Доналд Тръмп я изнасилил през 1989 под въздействието на мощна болежка и яд. Това се е случило, защото през посочената година той е минал през интервенция за понижаване на скалпа, която да спре оплешивяването му. Болката е била толкоз огромна, че той е изкарал яда си на тогавашната си брачна половинка. Доналд Тръмп отхвърли обвиняванията, като уточни, че няма по какъв начин да изнасилиш жена си.

Наташа Стойноф

Историята сред канадска журналистка с български корени и Доналд Тръмп се развива през 2005 година Тогава Стойнов е отишла в първокласното имение на Тръмп в Палм Бийч, Флорида, с цел да направи материал във връзка първата година от брака му с Мелания. Докато Мелания отива да смени тоалета си, Доналд предлага на Наташа да я разведе из имението. Казва ѝ, че има една „ специфична и невероятна стая ”, която безусловно би трябвало да види. След като двамата влизат вътре, Тръмп внезапно затръшва вратата, притиска я към стената и стартира да я целува.

„ За благополучие, в стаята влезе икономът и сподели, че Мелания е подготвена да продължим с изявлението ”, споделя Наташа.

Джулиет Хъди

Бившата водеща в американския ефирен канал Fox News Джулиет Хади описа, че към 2005-2006 година Доналд Тръмп е направил опит да я целуне по устата.
„ Той ме предложения на обяд в „ Тръмп тауър “. Там бяхме единствено двамата. След това ме изпрати до асансьора. Като се разделяхме, вместо да ме целуне по бузата, той опита да го направи по устата ми “.

Рейчъл Крукс

Крукс е някогашна рецепционистка в " Тръмп тауър ". В изявление за The New York Times тя споделя, че през 2005, когато тя се е срещнала с Доналд Тръмп, той се здрависал с нея и я целунал по устните без единодушието ѝ.

Саманта Холви

Холви е бивша кралица на красотата и твърди, че Тръмп е опипвал нея и други участнички в състезанието Miss USA  в гримьорната им през 2006 година

Джесика Дрейк

Бившата порноактриса споделя, че е срещнала милиардера на голф шампионат на езерото Тахо в Калифорния през 2006 година Тогава той я поканил в хотелската му стая, където тя е отишла с още две дами. Той ги е посрещнал по пижама, прегърнал ги е, а по-късно ги е целунал без позволението им. Възмутена, Джесика Дрейк си потегля от стаята му, само че по-късно получава позвъняване. Тръмп ѝ предложил да се върне в стаята му против сумата от 10 000 $. Дрейк не се е съгласила, а когато се стигна до съд – Тръмп отхвърли изказванията й.

Алва Джонсън

Джонсън е някогашен чиновник от предизборната акция на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Тя също съди държавния глава за непочтено полово държание. Алва Джонсън твърди, че е била целуната от президента без нейното единодушие.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР