Обвиненията в сексуален тормоз към актьори, режисьори и продуценти, които

...
Обвиненията в сексуален тормоз към актьори, режисьори и продуценти, които
Коментари Харесай

Калин Сърменов: Ние продължаваме да харесваме ракията, да блъскаме по масата и да разделяме половете

Обвиненията в полов тормоз към артисти, режисьори и продуценти, които тресат Холивуд, са двуличие на ниско равнище. Това сподели артистът Калин Сърменов в предаването " 120 минути " във връзка със секс свадите.

Понеже и оглупяването на света е реалност и последователно то е поело своя път, само че разрастването става все по-голямо, това са резултатите, добави той.

На въпроса ще се придвижи ли в България този скандал Калин Сърменов сподели, че е хубаво, че нашето общество през годините е извънредно назадничаво и сега ние сме много обратно в това нещо.

„ Ние продължаваме да харесваме ракията, да блъскаме по масата с ръка и някак си разделяме половете към момента и нека да успеем да издържим. Не бих се радвал и не бих приел това като норма”.

По думите му, ние живеем в света на бизнеса и тези кавги са част от бизнеса.

„ Това са преразпределение на територии, оправяне на сметки, разбъркване на огромните играчи, влизане на нови групировки, излизане на едни компании, влизане на други корпорации. Не имам вяра изобщо на чистотата на тези послания.

От друга страна доста ми хареса във Франция едно придвижване, което са създали, тъкмо за това – да защитим връзките сред мъжа и дамата. Как един мъж да покаже на една жена, че я харесва, в случай че не я огледа или с някакви знаци”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР