Обвиненията срещу суперзвездата Кристиано Роналдо в сексуално посегателство отпадат и

...
Обвиненията срещу суперзвездата Кристиано Роналдо в сексуално посегателство отпадат и
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо бе оправдан по обвиненията в изнасилване

Обвиненията против суперзвездата Кристиано Роналдо в полово посягане отпадат и той няма да бъде съден, стана ясно от известие на окръжната прокуратура в Кларк Каунти, Невада /САЩ/.

Припомняме, че управляващите в страната започнаха следствие против нападателя на Ювентус по отношение на обвиняванията на американката Катрин Майорга, с която той е имал полов контакт през юни 2009 година в Лас Вегас.

През септември предходната година Майорга упрекна Роналдо в обезчестяване, само че въз основата на показаната информация това не бе потвърдено. Тя твърди, че е подала анонимно недоволство в полицията същата вечер, когато е била с Роналдо.

Година по-късно подписва съглашение с португалеца против 375 000 $, с цел да отдръпна обвиняванията и да си мълчи. Майорга декларира, че е била принудена да подпише този документ.

„ Въз основа на показаната досега информация, изказванията за осъществено полово посягане от Кристиано Роналдо не могат да бъдат потвърдени и против него няма да бъдат повдигнати никакви обвинявания ”, гласи известието от управляващите в Съединени американски щати.

Самият футболист неведнъж отхвърли да е правил сходно закононарушение и нямаше подозрение, че ще бъде оневинен. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР