Обвиненията на прокуратурата срещу мен са фалшиви, а целта е

...
Обвиненията на прокуратурата срещу мен са фалшиви, а целта е
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Обвиненията срещу мен са фалшиви, целта е да ме смачкат

Обвиненията на прокуратурата против мен са подправени, а задачата е да ме смачкат. Това разгласи в предаването „ Лице в лице” водачът на „ Воля” Веселин Марешки.

В края на предходната седмица основният прокурор Сотир Цацаров изиска събаряне на имунитета на Марешки и на други двама депутати от „ Воля” - Кръстина Таскова и Пламен Христов, поради следствие против тях за изнудване на притежатели на аптеки в страната от 2012 година

По думите му ръководещите работят на правилото на моркова и тоягата и точно по този начин държат хората от Патриотичния фронт.

Маршки твърди, че му е предлагано да предложи свои хора за министерствата, само че против това е трябвало да затвори бензиностанциите си. Твърди, че от време на време е заплашван.

На въпроса кой му е правил оферти и го заплашва той отговори: „ Няма да кажа, тъй като не желая да свърша като Мишо Бирата и Стоян Тонев”.

Утре си давам имунитета, разгласи Марешки. Когато за първи път Цацаров му изиска имунитета, той отхвърляше да се откаже самичък, само че след това разбра, че в пленарна зала ще одобрят свалянето му, и го даде.

По думите му записите от негови диалози, които чете представителят на прокуратурата Румяна Арнаудова, са съединени и манипулирани. Нека прокуратурата изкара всички мои записи, които има, прикани водачът на „ Воля”.

Вижте целия диалог във видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР