Обвиненията към политически партии са популизъм. Това каза зам.-председателят на

...
Обвиненията към политически партии са популизъм. Това каза зам.-председателят на
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Обвиненията към политически партии за схемата с българско гражданство са популизъм

Обвиненията към политически партии са популизъм. Това сподели зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев на съвещание на Временната комисия за изследване на всички данни, обстоятелства и условия във връзка изнесените в европейски и български медии изказвания за скандалната подкупна скица при придобиване на българско поданство от непознати жители, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.

„ Не одобрявам, че може да има упрекнати политически партии. Говорим вероятно за съществуване на корупция при длъжностни лица “, съобщи той. „ Няма значение кой какво говори- не мисля, че в комисията би трябвало да преглеждаме обвинявания по отношение на политически партии “, разяснява Йордан Цонев.

„ Политизирането няма да ни помогне да стигнем до верните заключения “, разгласи той. „ С корупционните схеми ще се занимаем, има ли, няма ли, само че това е работа на правосъдната власт “, уточни Йордан Цонев.

„ Задачата ни е по-сложна, ние сме законодатели. Да забележим какво можем да променим в законодателството “, изясни той. „ Да излезем с прекрасен разбор къде и какво би трябвало да се промени, за какво и в каква посока “, сподели още Цонев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР