Обвиненият за зверския побой над бургаския ученик Илия български футболист

...
Обвиненият за зверския побой над бургаския ученик Илия български футболист
Коментари Харесай

Радостин Нгуен проговори за бруталния инцидент в Бургас, изкара се жертва

Обвиненият за зверския побой над бургаския възпитаник Илия български футболист - Радостин Нгуен, проговори за случая пред " Астория ". 21-годишният младеж на Локо София твърди пред " Спортал ", че не е издирван от никого и че в действителност е жертва, а не провинен. Нгуен демонстрира и чат като доказателства за думите си.
" Бяхме на дискотека със съотборниците. Когато взехме решение да си тръгнем, една група ни заобиколи, всички момчета ме гледаха неприятно. Аз не разбрах на какво се дължеше това. Веднага разбрах, че ще стават проблеми и взех решение да се върна в заведението, с цел да мога да избегна тази обстановка. Но те започнаха да ме дърпат, да ме изкарват отвън дискотеката. Единият ми съотборник се опита да ме защищити, като ги буташе, само че в това време ме удариха и ми разрушиха носа. Опитах се да се защитя и отвърнах. След това ме подгониха пет индивида, желаеха да ме пребият, нямаше по какъв начин да заставам. Хванах си такси и се прибрах, а по-късно започнаха да ми пишат няколко индивида по обществените мрежи, с цел да ме изнудват за пари ", твърди Нгуен.
" На идващия ден и момчето ми писа, с цел да ме изнудва за пари. Постоянно ми звънеше и не спираше да ми написа. Всичко, което се написа, е неистина. Полицията въобще не ме е търсила, не съм се предавал на никое място. Цялата тази история се случи на 11 февруари. Треньорът на тима беше схванал на идващия ден, и това е повода да не съм част от Созопол ", добави младият футболист.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР