Обвиненият за убийството на тв водещата от Русе Виктория Маринова

...
Обвиненият за убийството на тв водещата от Русе Виктория Маринова
Коментари Харесай

Северин остава в ареста, той и адвокатът му поискаха същото

Обвиненият за убийството на тв водещата от Русе Виктория Маринова Северин Красимиров остава в ареста. Самият той и юристът му желаеха той да бъде заключен, тъй като се опасява за живота си, стана ясно след извършеното през днешния ден съвещание по мярката за неотклонение.
 Северин плаче в съда: Не мога да допускам, че съм го направил. Каквото наказване ми дадат - това  Вторият татко на Северин Красимиров: Той призна убийството пред майка си
Заседанието продължи единствено час. Преди него, а и пред правосъдния състав, Северин се разплака, призна виновността си и сподели, че не знае за какво е направил закононарушението. Самият той не помнил доста от случая, тъй като е взел дрога.

Пред публицисти той описа, че до случая се стигнало, откакто с Виктория имали конфликт. Той ѝ направил забележка да внимава да се оглежда, тя му отвърнала и той я блъснал. " Дали тя ме удари първо, или аз без да желая... Казал съм нещо, тя ми отговори и ме хвана за косата ", споделя комплицирано Северин. 

Той сподели, че в случай че получи пожизнен затвор, ще си излежи присъдата.

Срещу Северин има неоспорими доказателства, измежду които ДНК отпечатъците и телефона на жертвата, който беше открит след показанията на Северин. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР