Обвиненият за убийството на тв водещата от Русе Виктория Маринова

...
Обвиненият за убийството на тв водещата от Русе Виктория Маринова
Коментари Харесай

Северин се разплака в съда: Не мога да повярвам, че съм го направил

Обвиненият за убийството на тв водещата от Русе Виктория Маринова се разплака в съда, където през днешния ден ще бъде гледана мярката му за неотклонение.
 Вторият татко на Северин Красимиров: Той призна убийството пред майка си  Разследващите откриха телефона на Виктория чак през днешния ден, след разпита на Северин  Съдебен доктор ще освидетелства Северин
Северин беше окован с белезници и вериги през кръста и конвоиран от няколко чиновници на правосъдната защита. 

" Не мога да допускам, че съм го направил " и " Каквото наказване ми дадат " - това сподели пред публицисти обвиненият, като се разплака. Той сподели, че взима медикаменти. " Да употребявам, не знам за какво са ", отговори той.

Северин е упрекнат за обезчестяване, представляващо изключително тежък случай, и за ликвидиране по изключително непосилен за жертвата метод. Той е арестуван за 72 часа, като държавното обвиняване желае непрекъснатото му задържане в ареста.

По-рано през днешния ден стана ясно, че шестима служебни юристи са отказали да поемат отбраната на Северин. Според доведения му татко на Асен Георгиев младежът е признал пред майка си за убийството и съжалява. По думите му Северин, неговите брат и сестра " не са добре с главата " и до неотдавна пиели медикаменти.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР