Обвиненият за жестокото убийство на възрастното семейство Атанасови край Негован

...
Обвиненият за жестокото убийство на възрастното семейство Атанасови край Негован
Коментари Харесай

Убиецът от Негован остава в ареста

Обвиненият за жестокото ликвидиране на възрастното семейство Атанасови край Негован Георги Нанчев остава в ареста, реши Софийски градски съд, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Експертиза е посочила, че няма израстък в мозъка, както твърди и на каквото съображение желае смяна на мярката за неотклонение.

Трета жертва на убийците от Негован?

Съдът дефинира в идващите два месеца да няма право да пуска нова молба за изменение на мярката. За последните 4 месеца, това е третата му молба.

Пламен Шляпашки и Георги Нанчев направиха цялостни признания за убийството на възрастното семейство Атанасови. Мъжете разкриха и основни елементи от закононарушението. Убийците простреляли пенсионерите в дома им в София, след което нарязали телата им на части, вкарали ги в бидони и ги скрили край водоема в Негован. След това усърдно прикрили следите си и изчистили мястото на престъплението с белина.

Касапите кроили пъкления си проект към година, стана ясно още от показанията на обвинените. Мотивът за осъществяването на убийството бил финансов. Георги Нанчев е познавал жертвите от 15 години и е знаел доста за парцелите и положителното финансово положение на фамилията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР